Norge

Medisinske oversettelser

Takket være vår lange erfaring med medisinske oversettelser har vi tilgang til et stort nettverk av oversettere innenfor et bredt spekter av medisinske fagfelter. Vi har god kjennskap til medisin og de forskjellige typene oversettelse som kreves på dette området.

Les mer

Oversettelser innen finans

Blant kundene våre kan vi nevne både banker, investeringsselskaper og forsikringsselskaper. Oversettelser innen finans krever dyp innsikt i både forretningsmarkedet og relevant terminologi. Med våre fagspesialister får du oversettelser av aller høyeste kvalitet.

Les mer

Tekniske oversettelser

Erfarne prosjektledere og oversettere samarbeider med våre interne språkeksperter i vår avdeling for tekniske oversettelser. Alle våre oversettere har målspråket som morsmål og flere års erfaring med å oversette teknisk materiell.

Les mer

Juridiske oversettelser

Juridiske oversettelser utgjør en viktig del av arbeidet vårt. Dette inkluderer statsautoriserte oversettelser for forretningsmarkedet. Våre juridiske oversettere er fortrolige med både rettsvitenskap og juridisk terminologi. Vi leverer juridiske oversettelser av høyeste kvalitet.

Les mer

Bil og motor

Hver bransje er unik, med sin egen spesifikke sjargong og fagterminologi, og motorbransjen er intet unntak. Våre oversettere kjenner alle sider ved motorbransjen.

Emballasjebransjen

Har du behov for å oversette emballasjetekst? I Hurtigoversetter har vi mange års erfaring med å oversette emballasjetekster.

Handelskommunikasjon

En god oversettelse har like mye kraft og informasjonsverdi som den opprinnelige teksten. Vi har lang erfaring med følgende typer handelskommunikasjon.

Forretningsspråk

Skal du formidle et forretningsbudskap til en utenlandsk kunde? Du er kommet til riktig sted: Hurtigoversetter!

HRM/personalledelse

Tekster til personalledelse, HRM (Human Resources Management), trenger også oversettelse. Det kan være et vitnemål eller en CV, en personalhåndbok eller et oppsigelsesbrev. Vi leverer oversettelser av høy kvalitet på dette området.

Vitenskapelige tekster

Etter mer enn 20 år i bransjen er vi mer enn kvalifisert til å levere høyst spesialiserte oversettelser. Vi samarbeider tett med tekstforfatteren når vi utarbeider vitenskapelige oversettelser. På den måten sikrer vi et sluttprodukt av høy kvalitet – akkurat det du bør kunne forvente av et ISO-sertifisert oversetterbyrå.

Våre oversettelsestjenester

Uansett hvilken type oversettelse du trenger, er du på riktig sted: Hurtigoversetter samarbeider tett med deg, enten det dreier seg om et stort eller lite oversettelsesprosjekt . Profesjonell oversettelse er en kunstform i seg selv.

Profesjonelt oversatte tekster

Profesjonelt oversatte tekster er det vi lever av. Vår ISO-sertifisering er din garanti for en oversettelse av høy kvalitet. Samtidig har vi alltid som mål å tilby deg lavest mulig pris. Vi har tusenvis av oversettere over hele verden, som står klare til å håndtere prosjektet ditt på en rask og tilfredsstillende måte.

Les mer

Maskinoversettelse med etterredigering

Maskinoversettelse med etterredigering av en menneskelig oversetter. Maskinoversettelser har et noe frynsete rykte, men da tenker man ofte på Google Translate uten noen form for kritisk gjennomgang. Men maskinoversettelse med etterredigering av en profesjonell oversetter kan faktisk gi en meget tilfredsstillende oversettelse, med den perfekte balanse mellom hurtighet, pris og kvalitet.

Les mer

DTP

En av våre spisskompetanser er den tekniske håndteringen av oversettelsesprosjekter, deriblant DTP. Vi tilbyr løsninger hvor vi håndterer prosessen fra A-Å, inklusiv layout. Vi forteller gjerne mer om mulighetene.

Andre tjenester

Som oversettelsesbyrå har vi opparbeidet oss en enorm erfaring innenfor et bredt spekter av fagområder og sektorer.

Undertekster

Vi har et nært samarbeid med eksperter på dette området, og vi kan dermed garantere undertekster av aller høyeste kvalitet.

Språkidentifisering

Når du har behov for å vite hvilket språk som er brukt i et dokument, kan vi hjelpe deg med språkidentifisering. Vi kan presentere din skriftlige eller muntlige tekst til vårt verdensomspennende nettverk bestående av mer enn 4200 oversettere og tolker.

Korrektur og språkvask

Vi tilbyr korrektur og språkvask.