Norge

Spesialistoversettelser for eiendomsbransjen

Eiendommer i utlandet, kunder over hele verden: Eiendomsbransjen blir stadig mer internasjonal. Meglere og eiendomsselskaper trenger derfor oversettelser av høy kvalitet til sine prospekter, brosjyrer og salgskontrakter – og de trenger dem raskt. Dette forstår vi godt. Mer enn 30 kunder fra eiendomsbransjen har allerede tillit til oss. Vi hjelper gjerne deg også.

Les mer

Kosmetikkbransjen

Velg faste oversettere som best matcher tonen og stilen til merkevaren din. Med vår punktlige levering og en smidig prosjektprosess, er det ingenting som hindrer deg i å lykkes med markedsføringen av kosmetikk- og kroppspleieprodukter i utlandet.

Les mer

Medisinske oversettelser

Medisinske oversettelser gir ikke rom for feil. MedTech-produsenter, farmasøytiske og biovitenskapelige selskaper må kunne stole hundre prosent på sin språktjenesteleverandør. Med mer enn 10 000 vellykkede medisinske oversettelsesprosjekter kan du stole på oss.

Les mer

Juridiske oversettelser

Spesialkunnskap, diskresjon og hurtighet – dette har du krav på i en juridisk oversettelse. Vår merittliste? Hundrevis av patenter og titusenvis av sertifikater. Det er grunnen til at ledende ledelseskonsulenter, revisorer, notarer, advokatfirmaer og flyttebyråer stoler på oss. Klarer vi å overbevise deg?

Les mer

Oversettelser innen finans

I finansbransjen er tillit og konfidensialitet noe av det viktigste. Sørg for at oversettelsene til dine internasjonale aksjonærer, kunder og klienter med viktig økonomisk informasjon holder høy kvalitet. Slik styrker du dine kunderelasjoner og ditt omdømme. Vi hjelper deg gjerne. Med mer enn 10 000 vellykkede gjennomførte prosjekter i finanssektoren kan du stole på oss.

Les mer

Bil og motor

Hver bransje er unik, med sin egen spesifikke sjargong og fagterminologi, og motorbransjen er intet unntak. Våre oversettere kjenner alle sider ved motorbransjen.

Les mer

Lokalisering av nettsted

Nettstedet er din bedrifts ansikt utad mot utenlandske markeder. Legg oversettelsene dine i hendene til en samarbeidspartner som vil gi deg profesjonell hjelp til å lokalisere nettstedet ditt, åpne opp nye markeder og øke salget.

Les mer

Tekniske oversettelser

Erfarne prosjektledere og oversettere samarbeider med våre interne språkeksperter i vår avdeling for tekniske oversettelser. Alle våre oversettere har målspråket som morsmål og flere års erfaring med å oversette teknisk materiell.

Les mer

Emballasjebransjen

Har du behov for å oversette emballasjetekst? I Hurtigoversetter har vi mange års erfaring med å oversette emballasjetekster.

Forretningsspråk

Skal du formidle et forretningsbudskap til en utenlandsk kunde? Vi har god kompetanse og bred erfaring innenfor global forretningskommunikasjon.

HRM/personalledelse

Tekster til personalledelse, HRM (Human Resources Management), trenger også oversettelse. Det kan være et vitnemål eller en CV, en personalhåndbok eller et oppsigelsesbrev. Vi leverer oversettelser av høy kvalitet på dette området.

Vitenskapelige tekster

Etter mer enn 20 år i bransjen er vi mer enn kvalifisert til å levere høyst spesialiserte oversettelser. Vi samarbeider tett med tekstforfatteren når vi utarbeider vitenskapelige oversettelser. På den måten sikrer vi et sluttprodukt av høy kvalitet – akkurat det du bør kunne forvente av et ISO-sertifisert oversetterbyrå.

Våre oversettelsestjenester

Uansett hvilken type oversettelse du trenger, er du på riktig sted: Hurtigoversetter samarbeider tett med deg, enten det dreier seg om et stort eller lite oversettelsesprosjekt . Profesjonell oversettelse er en kunstform i seg selv.

Profesjonelt oversatte tekster

Profesjonelt oversatte tekster er det vi lever av. Vår ISO-sertifisering er din garanti for en oversettelse av høy kvalitet. Samtidig har vi alltid som mål å tilby deg lavest mulig pris. Vi har tusenvis av oversettere over hele verden, som står klare til å håndtere prosjektet ditt på en rask og tilfredsstillende måte.

Les mer

Maskinoversettelse med etterredigering

Vi tilbyr maskinoversettelse med etterredigering av en profesjonell oversetter. Det kan være et godt og rimelig alternativ for deg som ønsker en rimeligere og hurtigere oversettelse med garanti for presisjon. Maskinoversettelser er gjerne forbundet med Google translate uten noen form for gjennomgang, det er derimot ikke slik maskinoversettelse fungerer hos oversettelsesbyråer. Hos oss gir maskinoversettelse med profesjonell oversetter meget tilfredsstillende resultater ettersom det er kvalitetssikret av en ekspert.

Les mer

DTP

En av våre spisskompetanser er den tekniske håndteringen av oversettelsesprosjekter, deriblant DTP. Vi tilbyr løsninger hvor vi håndterer prosessen fra A-Å, inklusiv layout. Vi forteller gjerne mer om mulighetene.

Andre tjenester

Som oversettelsesbyrå har vi opparbeidet oss en omfattende erfaring innenfor et bredt spekter av fagområder og sektorer.

Undertekster

Vi har et nært samarbeid med eksperter på dette området, og vi kan dermed garantere undertekster av aller høyeste kvalitet.

Språkidentifisering

Når du har behov for å vite hvilket språk som er brukt i et dokument, kan vi hjelpe deg med språkidentifisering. Vi kan presentere din skriftlige eller muntlige tekst til vårt verdensomspennende nettverk bestående av mer enn 4200 oversettere og tolker.

Korrektur og språkvask

Vi tilbyr korrektur og språkvask.