Norge

Spesialistoversettelser for eiendomsbransjen

Eiendommer i utlandet, kunder over hele verden: Eiendomsbransjen blir stadig mer internasjonal. Meglere og eiendomsselskaper trenger derfor oversettelser av høy kvalitet til sine prospekter, brosjyrer og salgskontrakter – og de trenger dem raskt. Dette forstår vi godt. Mer enn 30 kunder fra eiendomsbransjen har allerede tillit til oss. Vi hjelper gjerne deg også.

Les mer

Kosmetikkbransjen

Velg faste oversettere som best matcher tonen og stilen til merkevaren din. Med vår punktlige levering og en smidig prosjektprosess, er det ingenting som hindrer deg i å lykkes med markedsføringen av kosmetikk- og kroppspleieprodukter i utlandet.

Les mer

Medisinske oversettelser

Medisinske oversettelser gir ikke rom for feil. MedTech-produsenter, farmasøytiske og biovitenskapelige selskaper må kunne stole hundre prosent på sin språktjenesteleverandør. Med mer enn 10 000 vellykkede medisinske oversettelsesprosjekter kan du stole på oss.

Les mer

Juridiske oversettelser

Spesialkunnskap, diskresjon og hurtighet – dette har du krav på i en juridisk oversettelse. Vår merittliste? Hundrevis av patenter og titusenvis av sertifikater. Det er grunnen til at ledende ledelseskonsulenter, revisorer, notarer, advokatfirmaer og flyttebyråer stoler på oss. Klarer vi å overbevise deg?

Les mer

Oversettelser innen finans

I finansbransjen er tillit og konfidensialitet noe av det viktigste. Sørg for at oversettelsene til dine internasjonale aksjonærer, kunder og klienter med viktig økonomisk informasjon holder høy kvalitet. Slik styrker du dine kunderelasjoner og ditt omdømme. Vi hjelper deg gjerne. Med mer enn 10 000 vellykkede gjennomførte prosjekter i finanssektoren kan du stole på oss.

Les mer

Bil og motor

Hver bransje er unik, med sin egen spesifikke sjargong og fagterminologi, og motorbransjen er intet unntak. Våre oversettere kjenner alle sider ved motorbransjen.

Les mer

Lokalisering av nettsted

Nettstedet er din bedrifts ansikt utad mot utenlandske markeder. Legg oversettelsene dine i hendene til en samarbeidspartner som vil gi deg profesjonell hjelp til å lokalisere nettstedet ditt, åpne opp nye markeder og øke salget.

Les mer

Tekniske oversettelser

Erfarne prosjektledere og oversettere samarbeider med våre interne språkeksperter i vår avdeling for tekniske oversettelser. Alle våre oversettere har målspråket som morsmål og flere års erfaring med å oversette teknisk materiell.

Les mer

Emballasjebransjen

Har du behov for å oversette emballasjetekst? I Hurtigoversetter har vi mange års erfaring med å oversette emballasjetekster.

Forretningsspråk

Skal du formidle et forretningsbudskap til en utenlandsk kunde? Vi har god kompetanse og bred erfaring innenfor global forretningskommunikasjon.

HRM/personalledelse

Tekster til personalledelse, HRM (Human Resources Management), trenger også oversettelse. Det kan være et vitnemål eller en CV, en personalhåndbok eller et oppsigelsesbrev. Vi leverer oversettelser av høy kvalitet på dette området.

Vitenskapelige tekster

Etter mer enn 20 år i bransjen er vi mer enn kvalifisert til å levere høyst spesialiserte oversettelser. Vi samarbeider tett med tekstforfatteren når vi utarbeider vitenskapelige oversettelser. På den måten sikrer vi et sluttprodukt av høy kvalitet – akkurat det du bør kunne forvente av et ISO-sertifisert oversetterbyrå.