Norge

Ledelsen

Hurtigoversetter ble grunnlagt i 2000. Vår forretningsmodell legger vekt på avansert teknologi og fremragende kundeservice. Gjennom over 20 år har vi opparbeidet et internasjonalt renommé som ledende leverandør av oversettertjenester. Hvis du vil vite mer om vår misjon og visjon, kan du sende oss en e-post på management@fasttranslator.com.

Erwin Vroom

Administrerende direktør

Erwin er hovedansvarlig for daglig drift, med spesiell fokus på markedsføring og salg. Han er en av selskapets grunnleggere. Det var hans idé i 2000 å danne et nettbasert, helprofesjonelt byrå for oversettelser og lokalisering.

Peter Vlietstra

CTO

Peter er ansvarlig for design og implementering av all teknologi som brukes til å støtte de viktigste driftsprosedyrene, med hovedvekt på datasikkerhet. Han leder teamet med ansvar for prosjektledelse, kundefaktureringssystemer og programvare for arbeidsflyt. Peter har studert i Storbritannia og har en universitetsgrad i informatikk.

Wouter Vroom

CFO

Wouter er ansvarlig for håndtering av økonomisk logistikk, og det er ikke så rent lite arbeid i et selskap med 4000 oversettere og kunder i land over hele verden. Han har fremragende kjennskap til prosedyrer og regelverk knyttet til internasjonal betaling. Wouter sitter også i styret som administrerer selskapets vekst på det internasjonale markedet.

Jeffrey Vreugdenhil

Manager Human Resources

Jeffrey startet sin yrkeskarriere i forsvaret og på det juridiske området før han gikk over til HR, først i vikarbyråbransjen og deretter i lederstillinger innenfor bygg- og installasjonsteknologi. Han har mottatt utmerkelsen Young Professional og har opplevd stor vekst både privat og yrkesmessig under flere forskjellige veiledere. Han samarbeider tett med ledelsen og har på den måten utviklet seg til den HR-eksperten som han er i dag.