Norge

Det polske språket

Polsk er et språk som snakkes av 50 millioner mennesker på verdensbasis. De fleste av disse er naturligvis i Polen, men det er også store polske befolkningsgrupper i USA, Storbritannia og Hviterussland, hvor polsk er førstespråk for en vesentlig del av befolkningen.

Vi føler oss hjemme på de fleste fagområder

Våre oversettere har ikke bare fremragende språkferdigheter, de er også eksperter innenfor en lang rekke fagområder. Enten det dreier seg om allmenne vilkår og betingelser for en juridisk nettside eller teksten som skal trykkes på en produktemballasje: Hurtigoversetter har alltid en oversetter tilgjengelig. Du kan føle deg trygg på at teksten din er i kompetente hender. Kort sagt, enten det er en kommersiell, teknisk, juridisk eller medisinsk oversettelse, vil Hurtigoversetter oversette den raskt og etter de høyeste kvalitetskrav.

Hvordan vi håndterer prosjektet ditt.

Så snart du godkjenner pristilbudet fra oss, blir dokumentene dine tatt hånd om av våre prosjektledere. De vil først kontrollere alle opplysningene du har oppgitt for å forsikre seg om at all nødvendig informasjon er tilgjengelig. Deretter vil de finne en egnet polsk oversetter for prosjektet ditt. Dette blir gjort på grunnlag av teksten, men det blir også tatt hensyn til fagområde og målgruppen du ønsker å kommunisere med. For noen prosjekter kan det være aktuelt å bruke flere oversettere, f.eks. en polsk og en italienskspråklig oversetter. Ettersom vi også er et italienskspråklig oversetterfirma, er det ikke noe problem for våre prosjektledere å finne en kyndig italiensk oversetter til den delen av prosjektet. På den måten vil alle deler av prosjektet tildeles en kompetent oversetter, uansett hvilke språkkombinasjoner som inngår.

Hvor mye koster en oversettelse hos Hurtigoversetter?

Så snart du godkjenner pristilbudet fra oss, blir dokumentene dine tatt hånd om av våre prosjektledere. De vil først kontrollere alle opplysningene du har oppgitt for å forsikre seg om at all nødvendig informasjon er tilgjengelig. Deretter vil de finne en egnet polsk oversetter for prosjektet ditt. Dette blir gjort på grunnlag av fagområde og målgruppen som du ønsker å kommunisere med. For noen prosjekter kan det være aktuelt å bruke flere oversettere, f.eks. en polsk og en italienskspråklig oversetter. Ettersom vi også er et italienskspråklig oversetterfirma, er det ikke noe problem for våre prosjektledere å finne en kyndig italiensk oversetter til den delen av prosjektet. På den måten vil alle deler av prosjektet tildeles en kompetent oversetter, uansett hvilke språkkombinasjoner som inngår.

Hvilke typer dokumenter oversetter vi?

Takket være vår lange erfaring og omfattende nettverk av oversettere er det nesten ingenting vi ikke er i stand til å oversette. Enten det er et Word-dokument, et grensesnitt eller en hel nettside, får du utmerket, rask og effektiv hjelp fra våre systemer og prosjektledere. Ofte kan oversettelsen være klar samme dag, avhengig av hvor mye tekst det dreier seg om.

Statsautoriserte oversettelser?

Dessverre tilbyr vi ikke statsautoriserte oversettelser for privatpersoner. Hvis du representerer et selskap, fyll gjerne ut vårt skjema for forespørsel om pristilbud.

Vi forstår at du kanskje har spesifikke spørsmål angående våre oversettertjenester. I så fall kan du gjerne henvende deg til oss via vårt kontaktskjema.

Personvern og håndtering av sensitive opplysninger

Personvern og sensitive opplysninger er viktig på alle områder. Derfor er det en selvfølge at Hurtigoversetter behandler alle dokumenter med strengeste konfidensialitet. Alle våre oversettere er underlagt taushetsplikt. Dette utgjør en forsikring både for oss og deg som kunde. Enten dokumentet skal oversettes til dansk, tyrkisk, svensk, kinesisk eller hvilket som helst annet språk, garanterer vi at taushetsplikten overholdes.

Populære språkkombinasjoner

Våre oversettere tilbyr høykvalitets oversettelser innen følgende språkkombinasjoner.

Våre oversettere jobber daglig innenfor følgende kombinasjoner:

  • engelsk – polsk
  • polsk – engelsk
  • norsk – polsk
  • polsk – norsk
  • polsk – italiensk
  • italiensk – polsk
  • polsk – fransk
  • fransk – polsk
  • polsk – russisk
  • russisk – polsk

Andre språk