Norge
categoriën: Actueel

Hva er nytt hos Hurtigoversetter

Service

Kjære kunde,

Hurtigoversetter sine kunder trenger ofte oversettelsen levert raskt, andre ganger er det mindre vesentlig at det går litt lenger tid mellom bestilling og levering. Derfor har vi utvidet tilbudet vårt til slik at du selv kan velge mellom ulike leveringstider. Fordelen for deg ligger i, jo lenger leveringstid desto rimeligere blir oversettelsen. Vi mottar mange positive tilbakemeldinger på denne nye og unike fremgangsmåten.

I tillegg til standard og autorisert oversettelse kan du nå også velge maskinoversettelse med menneskelig etterredigering. Det sistnevnte gjør vi ved at oversettelsesmaskinene våre, ved hjelp av kunstig intelligens, benytter seg av titalls millioner manuelt oversatte setninger. Menneskelig etterredigering sikrer at du får en språklig akseptabel og svært kostnadseffektiv oversettelse. Et godt valg dersom man har et stramt budsjett.

For kunder hvor oversettelsens bruksområde krever høyere kvalitet tilbyr vi oversettelser i henhold til ISO 17100. Prisen er noe høyere og leveringstiden noe lenger enn den for standard oversettelse. Dette fordi to ISO kvalifiserte oversettere jobber med teksten før den leveres tilbake til deg.

Med vårt nye og fullautomatiserte online bestillingssystem sparer vi mye tid. Dette medfører at vi ikke øker prisene våre i 2024. Vi har faktisk satt ned prisene for de mest forespurte språkkombinasjonene!

Vil du se hvor mye du kan spare? Last opp dokumentet ditt på Hurtigoversetter.no/fa-tilbud.

Våre hyggelige og super serviceinnstilte prosjektledere gir deg gjerne råd om de ulike alternativene.

Med vennlig hilsen,

Hurtigoversetter.no prosjektledelsesteam