Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Kvalitetsoversettelse av virksomhetsrapporter

Oversettelse av virksomhetsrapporten?

Våre finansielle oversettere tar jobben.

Oversettelse av virksomhetsrapporter er et spesialistfelt i oversetterbransjen. Krav til nøyaktighet, korrekthet og faglig kompetanse er ekstra høy. Forestill deg at rapporten inneholder feil tall, fagbegreper eller uriktig gjengitte meninger. Dette kan få vidtrekkende økonomiske konsekvenser for din bedrift. Hos Hurtigoversetter er du trygg. Vi har ikke bare lang erfaring med å oversette slike rapporter men også kompetansen som kreves for å unngå feil. Dette gjør vi ved å bruke finansielle og økonomiske morsmålsoversettere med fullført grad eller annen relevant utdannelse innen ditt fagfelt.

Fortrolighet er alfa omega

Fortrolighet spiller også en viktig rolle ved oversettelse av virksomhetsrapporter. Inneholder rapporten fortrolige opplysninger som ikke er ment for offentligheten? Fortrolighet er alfa omega ovenfor våre kunder. Alle våre oversettere har i tillegg undertegnet en fortrolighetserklæring. Om nødvendig, utarbeider vi gjerne en erklæring tilpasset ditt behov.

Et speilbilde av virksomheten

Dagens økonomiske verden er sterkt sammenflettet internasjonalt. Investeringer i utenlandske selskaper, oppkjøp og samarbeidsavtaler – ved alle internasjonale økonomiavtaler er virksomhetsrapportene fra selskapene som deltar, viktige informasjonskilder. De dokumenterer selskapets lønnsomhet, markedsmuligheter og ekspansjonsevne. Det hender ofte at en disse må oversettes til flere ulike språk. Våre språkeksperter garanterer alltid korrektheten ved oversettelse av økonomiske tekster, uansett språk.

Spesialistarbeid

Internasjonalt er det et stort behov for spesialister som kan oversette innen finans og økonomi. Hurtigoversetter har muligheten til å oversette til mange språk og kan fremskaffe spesialister innen alle relevante fagområder. Ikke nok med det, vi leverer også raskt uten å at det går på bekostning av kvaliteten. Våre prosjektledere tar seg av kvalitetsstyringen og luker ut feil.

Prøv vår hurtige og pålitelige oversettelsestjeneste til en rimelig penge.

2018-01-24T10:48:17.4978348Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Mariell en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo