Norge

Oversettelser til og fra ukrainsk?

Hurtigoversetter har omfattende erfaring med å oversette mellom norsk og ukrainsk. Vi bistår både næringslivet og privatpersoner med oversettelsesbehov innen en rekke aktuelle fagfelt. Ingen oppdrag er for små eller for store, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende vurdering!

Det ukrainske språket

Ukrainsk, sammen med russisk og hviterussisk, utgjør de østslaviske språkene. Språket er morsmål for de om lag 45 millioner innbyggerne i Ukraina, og har status som nasjonens offisielle språk. Landet har opp gjennom årene vært underlagt flere andre land, og dette har naturligvis påvirket språket i stor grad. Ukrainsk inneholder blant annet flere tilpasninger av polske ord og uttrykk, fra tiden da deler av landet var underlagt Polen. Ukrainsk skrives med det kyrilliske alfabetet, og på tross av likhetene med russisk, skiller ukrainsk seg ut med sin såkalte g til h-overgang.

Prisgunstige oversettelser

Vi leverer raske og prisgunstige kvalitetsoversettelser til og fra ukrainsk, ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på oversettelse av ditt dokument.