Norge

Oversettelser til og fra tibetansk

Hurtigoversetter tilbyr rimelige og pålitelige oversettelser mellom norsk og tibetansk. Vi håndterer både små og store oppdrag, og tilpasser alltid betingelsene etter dine spesifikke behov.

Det tibetanske språket

Tibetansk hører til språkfamilien sino-tibetansk, og tales hovedsakelig av tibetanere. Standardisert tibetansk er basert på dialekten Lhasa, og tibetansk blir derfor gjerne beskrevet som Lhasa-tibetansk. Språket snakkes av om lag 6,5 millioner mennesker i ulike områder av Sentral- og Sør-Asia. Det at Tibet har vært underlagt kinesisk herredømme i en årrekke har naturligvis hatt en stor effekt på språkets utvikling.  Klassisk tibetansk finnes hovedsakelig i lokal litteratur, særlig innenfor buddhist-litteratur. Det finnes mange ulike tibetanske dialekter, noe som understreker behovet for en dyktig tibetansk morsmålsoversetter. Det hjelper vi deg gjerne med!

Pristilbud innen 24 timer

Send oss tekstene via e-post eller skjemaet, så kommer vi tilbake til deg innen 24 timer med et pristilbud. Vi tilbyr kvalitetssikrede oversettelser til rimelige priser og korte leveringstider.

Kontakt

Ring oss gjerne, så svarer vi på spørsmålene dine og skreddersyr en oversettelse ut fra dine spesifikke behov, ønsker og forutsetninger. Så mange fornøyde kunder kan ikke ta feil! Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss allerede i dag.