Norge

Oversettelsesbyrå – tamil

Tamil er offisielt språk i India, Sri Lanka og Singapore, men det blir også brukt i Malaysia.

Det antas at ca. 74 millioner mennesker snakker språket, og av disse er det omtrent 66 millioner morsmålsbrukere.

Oversettelser til og fra tamil

I motsetning til de andre litterære språkene i India stammer ikke tamil fra sanskrit. Likevel har språket gjennom historien tatt opp mange lånord fra sanskrit.

Det tamilske alfabetet er fonetisk. Språket har 12 vokaler og 18 konsonanter. Hurtigoversetter har den språklige innsikten som kreves for å utføre korrekte oversettelser.

Vi tar hensyn til lokale faktorer som kan ha betydning for oversettelsen. Vi har oversettere på mange forskjellige steder i verden, og derfor kan vi garantere høy kvalitet og hurtig levering.

Forretningskommunikasjon

Singapore er et land formet av 200 års påvirkning fra ulike folkeslag. Turistnæringen er i stadig økning, og vi hjelper gjerne til med oversettelser mellom de ulike språkvariantene.

Vi har mange års erfaring med det asiatiske markedet.

Oversettelser fra engelsk til tamil

Vi samarbeider med oversettere i alle deler av verden. Noen av våre oversettere er basert i India, Singapore og Malaysia med tamil som morsmål.

Det gjør at vi kan ivareta kundenes behov raskt og kostnadseffektivt. Vi kan presse ned prisene uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Privatpersoner eller bedrifter

Oversettelsesbyrået Hurtigoversetter tilbyr sine tjenester til alle. Enten du er en privatperson som vil oversette et brev, eller et selskap som skal oversette en brukerveiledning eller en avtale – vi står til disposisjon.

Våre oversettere har solid bakgrunn på områder som energi, miljø, teknologi og industri.

Oversettelser fra norsk til tamil

Vi har mange års erfaring med oversettelser til og fra det asiatiske markedet.

Tamil er et av de språkene som vi kan oversette til og fra. Våre prosjektledere forteller gjerne mer om hvordan vi jobber. Ring oss gjerne hvis dere har spørsmål eller ønsker nærmere informasjon.

Dialekter innenfor språket

De tamilske dialektene varierer etter område og gruppe. De skiller seg fra hverandre gjennom lydforandringer. Forandringer som har utviklet seg ut fra eldre tamil.

På Sri Lanka brukes mange ord som ikke brukes i f.eks. India. Mange av ordene blir dessuten brukt på forskjellig måte.

Derfor er det av stor betydning å ha kunnskap og innsikt i hvilke endringer som forekommer. Det har vi i Hurtigoversetter. Men vi har også kompetanse på en lang rekke fagområder. Våre oversettere vet hvilke terminologiske uttrykk som gjelder for hvert enkelt område.

Høy kvalitet til lav kostnad

Ta kontakt med oss dersom dere ønsker en oversettelse som holder absolutt høyeste kvalitet. Vi har en sterk posisjon på det asiatiske markedet og hjelper gjerne til med kommunikasjon til og fra tamil.

Materialet du ønsker oversatt, kan du sende oss via e-post. Vi kommer tilbake til deg snarest mulig med et tilbud du kan ta stilling til. Vi garanterer høy kvalitet til lave priser, og med hurtig levering.

Kontakt

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt, så svarer vi på de spørsmålene du måtte ha. Vi skreddersyr oversettelsen etter dine ønsker og behov. Ikke nøl med å ringe oss allerede i dag!