Norge

Oversettelsesbyrå for singalesisk

Hurtigoversetter utfører oversettelser til og fra singalesisk. Vi velger våre oversettere med stor omhu.

Vil du ha en korrekt oversettelse til en rimelig pris og med rask levering? Kontakt oss så hjelper vi deg!

Indiske og singalesiske oversettere

Singalesisk er språket som snakkes av singalesere på Sri Lanka og i enkelte deler av India.

Vi på oversettelsesbyrået Hurtigoversetter har både singalesiske og indiske oversettere med kunnskap om språkkulturen i de respektive land. Vi kan formidle den riktige språkfølelsen til målgruppen din og på den måten levere kvalitative oversettelser med autentisk innhold.

Språkhistorie singalesisk

Sri Lanka ble befolket for cirka 2400 år siden, fortrinnsvis av singalesere fra det indiske fastlandet.

Singalesiske konger bygde lokalsamfunn rundt byene i det sentrale og sørlige Sri Lanka.

Tamilske og singalesiske konger

Samtidig etablerte tamilske kongeriker seg på øya, hovedsakelig i nord på Jaffna-halvøya. De tamilske og singalesiske kongedømmene kjempet av og til mot hverandre, men også med andre makthavere innenfor sitt eget territorium.

Portugal, Nederland og Storbritannia

De to kongedømmene falt imidlertid senere under kolonimaktene Portugal, Nederland og til slutt Storbritannia.

Sri Lanka fikk selvstendigheten tilbake 1948. Landet tok da navnet Ceylon. Landet etablerte seg deretter som demokrati etter den britiske modellen, og byttet til det nåværende navnet Sri Lanka 1972 da en ny grunnlov ble vedtatt.

Språkkultur

De forskjellige periodene med kolonimakter har selvsagt også satt sitt preg på det singalesiske språket. Oversettelsesbyrået Hurtigoversetter samarbeider med morsmålsoversettere for oversettelser til singalesisk.

Oversettelse fra engelsk til singalesisk

Det finnes mange forretningsmuligheter på Sri Lanka. Det drives blant annet eksport av gummi, frukt, grønnsaker og sko.

Vi tilbyr kvalitative oversettelser fra engelsk til singalesisk. Med vår mangeårige erfaring fra oversettelser innenfor ulike virksomhetsområder til og fra singalesisk er vi overbeviste om at vi kan hjelpe deg!

Kokosnøtter

Forretningsmulighetene er mange på Sri Lanka. Kokosnøtter er en av dem. Det dyrkes frem rundt 3000 millioner nøtter hvert år og industrien omsetter store pengesummer.

Eksporthandelen utgjør en viktig del av Sri Lankas økonomi og kokosnøtter er en av de viktigeste eksportvarene.

Hurtigoversetter har den oversetteren du trenger til din forretningskommunikasjon fra engelsk til singalesisk. La oss gjøre det vi kan best så kan du fokusere på forretningene dine.

Oversettelser fra norsk til singalesisk

Oversettelsesbyrået Hurtigoversetter har utført mange prosjekter for våre kunder frem til 2022.

Engasjer oss for hurtige kvalitetsoversettelser til konkurransedyktige priser! Vi har tilgang til et verdensomfattende nettverk av frilansoversettere.

Lokalisering – singalesiske oversettere

Hurtigoversetter bruker spisskompetente oversettere med singalesisk som morsmål. Vi har lokaliserte oversettere på Sri Lanka og i India så du vil få en tekst som er tilpasset kulturen og det geografiske området.

Få konkurrenter kan tilby oversettelser av så høy kvalitet til så lave priser. Be om et tilbud som forklart nedenfor så vil du forstå hva vi snakker om.

Prisgunstige oversettelser

Vi leverer raske og prisgunstige kvalitetsoversettelser til og fra singalesisk, ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på oversettelse av ditt dokument.

Oversettelser av forretningstekster til og fra singalesisk

Bruker du oss til dine oversettelser innenfor ulike virksomhetsområder kan du være sikker på at du vil få en korrekt oversatt tekst med riktig terminologi.