Norge

Oversettelsesbyrå for punjabi 

Punjabi snakkes i den indiske delstaten Punjab og den pakistanske provinsen Punjab. Det finnes anslagsvis førti millioner mennesker som har språket som morsmål.

Hurtigoversetter tilbyr kvalitetsoversettelser til og fra punjabi. Vi samarbeider med velutdannede oversettere som har lang erfaring med oversettelser innenfor ulike emneområder.

Pakistan og India

Til tross for at punjabi er Pakistans største språk er det ikke et av landets offisielle språk. Det betyr at det må brukes andre språk i alle offentlige sammenheng.

Punjabi er sikhenes liturgiske (religiøst seremonielle) språk og det er også språket som blir brukt i musikkformen Bhangra. Det blir brukt flere ulike alfabeter i punjabi:

  • Shahmukhi, en variant av det arabiske alfabetet (i Pakistan og deler av India)
  • Gurmukhi
  • Devanagari (i India)

Mange av de moderne ordene i punjabi er låneord fra engelsk, urdu og hindi.

Oversettelse til punjabi

Med flere ulike alfabeter og ulike språkkulturer er det også behov for inngående språkkunnskap. Våre oversettere har spisskompetanse innen både språk og emneområde. Våre kunder består av både enkeltpersoner og bedrifter, offentlige etater og organisasjoner.

Hurtigoversetter lokaltilpasser dine oversettelser etter geografisk område, emneområde, målgruppe og språkvariant. Få andre oversettelsestjenester kan tilby så høy kvalitet til like lave priser og raske leveringer.

Oversettelser fra engelsk til punjabi 

Brev og ulike typer kontrakter er bare noen eksempler på hva vi kan tilby av oversettelser i språkkombinasjonen engelsk-punjabi.

Dine originaltekster oversettes alltid med hensyn til språkfølelse, målgruppe, grammatikk og fagtermer.  Hurtigoversetter velger oversettere med velegnet utdannelse, bakgrunn og erfaring.

Moderne teknologi og fremgang

Med moderne teknologi, oversettelsesminne og oversettere i alle tidssoner kan vi presse prisene, levere raskt og allikevel opprettholde en svært høy kvalitet.

Meget god kommunikasjon, IT-sikkerhet og høy tilgjengelighet er andre årsaker til at det går så bra for oss på verdensmarkedet.

Hurtigoversetter har spesialutviklet programvare, og det er også en av årsakene til vår fremgang. Vi er det raskest voksende oversettelsesbyrået i Europa i dag og vi utvider oss over hele verden.

Hva koster en oversettelse fra engelsk til punjabi?

Dokumenttype og tekstmengde er avgjørende for prisen på oversettelsen. Vi svarer deg gjerne på hva oversettelsen din fra engelsk til punjabi vil koste. For å kunne gjøre det, må vi først se på tekstene dine.

Skann og send tekstfilene så kommer vi tilbake med et svar så fort som mulig. Godtar du prisforslaget setter vi umiddelbart i gang med oversettelsen.

Oversettelse fra norsk til punjabi 

Det er ikke bare viktig å ta hensyn til grammatikk og terminologi i en oversettelse. Dialektforskjeller, språkkultur og region påvirker også en tekstoversettelse.

Punjabi snakkes i ulike deler av verden og har flere ulike alfabeter. Derfor er det ikke ”bare” å oversette til punjabi, man må ha innsikt i hva det er som påvirker språket. Hurtigoversetter har akkurat det!

Oversettere i Pakistan og India

Det er mange ting som gjør oss til en enestående oversettelsestjeneste. Uten våre morsmålsoversettere ville selvsagt ingenting fungere. De er bosatt over hele verden i alle tidssoner. Vi kan derfor jobbe effektivt døgnet rundt. Vi har oversettere i India og andre regioner, alle med punjabi som morsmål. Hurtigoversetters oversettere er erfarne og blir engasjert av oss ut i fra den kreativiteten, kunnskapen og ekspertisen som kreves for hvert enkelt oppdrag.