Norge

Oversettelser til eller fra nepalsk

Hurtigoversetter har oversatt mellom norsk og nepalsk i en årrekke. Vi benytter oss kun av morsmålsoversettere som er spesialisert innen sitt fagområde. Om du sender oss teksten din gir vi deg et gunstig og uforpliktende pristilbud innen én time fra du tar kontakt.

Det nepalske språket

Det nepalske språket er et indoarisk språk som ligner svært mye på hindi. Språket tales av om lag 11 millioner mennesker i Nepal. Nepalsk er offisielt språk og morsmål for rundt halvparten av befolkningen i Nepal, i tillegg til 6 millioner i India og 150 000 i Bhutan. Nepalsk består av flere ulike dialekter, men variasjonene er små. Standardspråket bygger derimot hovedsakelig på Katmandu-dialekten.

Nepalsk kalles også nepali, gurkhali, parbatiya, khaskura og østpahari. Betegnelsen gurkhali stammer fra tiden når gurkhatroppene i den britiske hæren snakket dette språket.
Nepalsk skrives med skriftsystemet devanāgarī, sammen med sanskrit, hindi, marathi, kashmiri og sindhi. Devanāgarī stammer fra brahmi-skrift og leses fra venstre mot høyre.

Oversettelser fra engelsk til nepalsk

Hurtigoversetter er et av få oversettelsesbyråer som kan tilby tjenester til og fra ulike isolatspråk.

Med vår kunnskap om dialektforskjeller og ulike språkvarianter garanterer vi svært høy kvalitet.

Takket være det aller nyeste innen teknologi og oversettere i alle tidssoner kan vi presse prisene og levere raskt

Nepal, Bhutan, India og Tibet

Vi samarbeider med nepalsk-talende oversettere i ulike land og regioner. Uansett om det geografiske området er Nepal, Bhutan, India eller Tibet så har vi den kompetansen som kreves for korrekt bruk av språk og terminologi.

Vi skreddersyr oversettelsen etter behov og preferanser. Vi har spisskompetanse innenfor de fleste markeds- og virksomhetsområder.

Oversettelser fra norsk til nepalsk

Frilansoversettere over hele verden, alltid med målspråket som morsmål, garanterer deg som kunde en kvalitetsoversettelse få andre byråer kan tilby.

Hurtigoversetter tilbyr oversettelsestjenester mellom både vanlige og mer uvanlige språk. Vi har kunnskap om dialekter, språkkulturelle forskjeller og juridiske omstendigheter som kan påvirke oversettelsen din uavhengig av geografisk område.

Nepalsk oversetter

Oversettelsesbyrået  Hurtigoversetter har tilgang til et stort nettverk av oversettere i ulike land der nepalsk snakkes. Vi velger oversetter etter bakgrunn, utdanning og tidligere erfaring. Alt for at oversettelsen skal få den høye kvaliteten vi lover.

Vi hjelper deg mer enn gjerne med oversettelser fra norsk til nepalsk. Våre kunder er alt fra privatpersoner til bedrifter og offentlige etater. Oppdragene vi får inneholder både enkle og mer kompliserte tekster.

Korrespondanse, kontrakter og juridiske dokumenter er noen eksempler på hva vi kan hjelpe deg med.