Norge

Mandarin – et gigantisk verdensspråk

Med over 900 millioner morsmålsbrukere er mandarin et av de absolutt største språkene i verden. I tillegg beregnes det å være omtrent 200 millioner mennesker som snakker mandarin som andrespråk. Mandarin er offisielt språk i Kina, Singapore og Taiwan, og minoritetsspråk i Malaysia. Når vi i den vestlige verden snakker om mandarin, mener vi vanligvis standardkinesisk, og da er det synonymt med kinesisk. For lingvister er mandarin mer avgrenset, og her mener man den varianten av kinesisk som brukes i det nordlige og sørvestlige Kina.

Vi hjelper deg med å finne rett variant

Som kunde er det ikke alltid lett å vite nøyaktig hvilken type kinesisk man trenger. Det finnes et mylder av kinesiske dialekter, og mange av dem har forskjellig skriftsystem, noe som fører til store forskjeller mellom de ulike dialektene. Hvis det er mandarin, er det sannsynligvis standardkinesisk som er aktuelt for deg. Har du behov for å oversette til kinesisk, men vet ikke hvilken type som er den riktige? Det er her vi kommer inn i bildet! I vårt oversettelsesbyrå har vi et stort nettverk av translatører bosatt over hele verden. Er du usikker på hvilken type kinesisk du trenger – ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre.

Oversettelse til og fra mandarin

I vårt oversettelsesbyrå har vi mange oversettere med mandarin som morsmål. Vi krever av våre oversettere at de skal ha målspråket som morsmål, og inngående kunnskaper i kildespråket. Vi har også oversettere som har norsk eller engelsk som morsmål og mandarin som andrespråk. På den måten kan vi tilby oversettelse både til og fra mandarin.

Turisme

Vårt oversettelsesbyrå tilbyr oversettelse på de aller fleste områder. Blant annet har vi oversettere som spesialiserer seg innen turistinformasjon, og som er godt kvalifisert til å oversette turistbrosjyrer og lignende.

Tilbud

Naturligvis oversetter vi mye mer enn bare turistinformasjon. Vi har medisinske, tekniske og juridiske oversettere, i tillegg til mye annet. For å kunne sende deg et pristilbud er vi nødt til å gjennomgå tekstene som skal oversettes.

Send oss gjerne tekstfilene i scannet format via e-post, så kommer vi tilbake til deg med et tilbud som du kan ta stilling til. Hvis du godkjenner tilbudet, går vi i gang med oversettelsen umiddelbart.

Oppgi gjerne om du har spesifikke ønsker eller annen informasjon som kan være viktig. Jo mer informasjon vi får, desto lettere er det for oss å tilpasse oversettelsen etter dine behov.

Personlig prosjektleder

Du kan alltid kontakte vår prosjektleder hvis du har spørsmål underveis. Vi jobber i team, så det er alltid noen til stede som er involvert i ditt prosjekt.

Du kan nå oss på telefon, og vi er tilgjengelige alle hverdager i vanlig arbeidstid. Du er hjertelig velkommen til å sende oss en prisforespørsel allerede i dag!