Norge

Maltesisk – et semittisk språk

Maltesisk er et forholdsvis lite språk med kun en halv million morsmålsbrukere. Språket har sine røtter i arabisk, men det skrives med latinske bokstaver. I den forstand er maltesisk unikt: Det er det eneste standardiserte semittiske språket som kun skrives med latinske bokstaver. I motsetning til mange andre semittiske språk er maltesisk svært påvirket av romanske språk, fortrinnsvis italiensk og siciliansk.

Markedsføring på Malta

Selv om det er få mennesker som snakker maltesisk som morsmål, er det svært verdifullt å kunne kommunisere på dette språket. Mange forretningsområder er sentrert omkring Malta, blant annet et stort antall internasjonale banker.

Om dere skal opprette en filial på Malta, kan vi være til hjelp ved å tilby profesjonelle oversettelser til og fra maltesisk. Med våre oversettelser vil dere skille dere ut fra mengden og bli attraktive på det maltesiske markedet.

Oversettelser til og fra maltesisk

I vårt oversettelsesbyrå jobber vi kun med oversettere som har målspråket som morsmål, og som har studert kildespråket utførlig. I vårt brede nettverk av oversettere har vi mange som oversetter til og fra maltesisk. Har dere en tekst på engelsk eller norsk som skal oversettes til maltesisk? Ikke nøl med å ta kontakt.

Turisme

Vårt oversettelsesbyrå tilbyr oversettelse på de aller fleste områdene. Blant annet har vi oversettere som spesialiserer seg innen turistinformasjon, og som er godt kvalifisert til å oversette turistbrosjyrer og lignende.

Tilbud

Naturligvis oversetter vi mye mer enn bare turistinformasjon. Vi har medisinske, tekniske og juridiske oversettere, i tillegg til mye annet. For å kunne sende deg et pristilbud er vi nødt til å gjennomgå tekstene som skal oversettes.

Send oss gjerne tekstfilene i scannet format via e-post, så kommer vi tilbake til deg med et tilbud som du kan ta stilling til. Hvis du godkjenner tilbudet, går vi i gang med oversettelsen umiddelbart.

Oppgi gjerne om du har spesifikke ønsker eller annen informasjon som kan være viktig. Jo mer informasjon vi får, desto lettere er det for oss å tilpasse oversettelsen etter dine behov.

Personlig prosjektleder

Du kan alltid kontakte vår prosjektleder hvis du har spørsmål underveis. I vårt oversettelsesbyrå jobber vi i team, så det er alltid noen til stede som er involvert i ditt prosjekt. Du kan nå oss på telefon, og vi er tilgjengelige alle hverdager i vanlig arbeidstid. Du er hjertelig velkommen til å sende oss en prisforespørsel allerede i dag!