Norge

Oversettelsesbyrå for malayisk

Malayisk, malay til og med malaysisk, er det språket som brukes som morsmål av malayene i Malaysia. Det er offisielt språk i Malaysia, Brunei og Singapore.

Andre områder er: sørlige Thailand, Filippinene, Singapore, sentrale østlige Sumatra, Riau-øyene og deler av Borneos kyst.

Standard-malayisk

Språket brukes også som arbeidsspråk i Øst-Timor. Malayisk er svært likt indonesisk, lokalt kjent som Bahasa Indonesia, det offisielle språket i Indonesia.

Den offisielle standarden for malayisk, som Indonesia, Malaysia og Brunei har blitt enige om, er den varianten som snakkes på Riau-øyene like sør for Singapore, som i lang tid ble ansett å være det malayske språkets opprinnelsessted.

Malayiske oversettere

Å ha kunnskap, eller rettere sagt kunnskapene, om et språks varianter og dialektforskjeller er ofte avgjørende i en oversettelse. Målgruppen for en oversettelse er varierende og terminologien avhenger av emneområde.

Oversettelsesbyrået Hurtigoversetter har den nødvendige ekspertisen. Vi har malayiske oversettere i ulike geografiske områder og i alle tidssoner. Vi leverer kvalitetssikrede tekstoversettelser til konkurransedyktige priser.

Oversettelse fra engelsk til malayisk

Malaysia er et land med store forretningsmuligheter. På enkelte områder investeres det milliardbeløp. Turisme er en stor inntektskilde og vi hjelper deg gjerne med oversettelse av turistinformasjon mellom engelsk og malayisk.

Turisme

Det finnes utallige badesteder og vakre øyer. Noen av de mest populære er Tioman, Rawa, Langkawi og Perhentian-øyene med sine finkornede strender og herlige badevann.

Trekking i jungelen, dykking blant korallrev og øyhopping er populære aktiviteter blant turistene. Trenger du å få oversatt turistbrosjyrer eller annen informasjon mellom engelsk og malayisk?

Vi tilbyr oversettelsestjenester fra engelsk til malayisk. Ring så forteller vi mer!

Malayiske, malayske, malaysiske oversettere

Kjært barn har mange navn, så også her. Språket kan staves på forskjellige måter. Hurtigoversetter har oversettere innenfor ulike områder der malayisk brukes. Du får en oversettelse som er lokalt tilpasset etter dialekt, geografisk område og øvrige påvirkende faktorer.

Din engelske tekst behandles alltid av noen med en egnet utdanning og/eller erfaring innenfor det emneområde teksten handler om. Hos oss får du høyeste tenkelige kvalitet til rimelige priser!

Oversettelse fra norsk til malayisk

Malayisk kan også kalles: malay eller malaysisk. I tillegg til Malaysia snakkes også språket i Brunei.

Andre områder er: sørlige Thailand, Filippinene, Singapore, sentrale østlige Sumatra, Riau-øyene og deler av Borneos kyst.

Malayiske oversettere

Det malayiske markedet byr på mange muligheter. Det satses flere millioner på blant annet veisikkerhet, infrastruktur og IT og Telekom. Norsk handel er sterkt økende i Malaysia og blant våre viktigste eksportprodukter finner vi kunstgjødsel, maskiner, energirelaterte tjenester, skipsfart og telekommunikasjon. Vi har spisskompetente oversettere innenfor disse virksomhetsområdene. Bruk oss til kvalitetsoversettelser mellom norsk og malaysisk innenfor ditt område. Høy kvalitet behøver ikke være dyrt!