Norge

Oversettelser til og fra indonesisk

Vi oversetter mellom norsk og indonesisk for både bedrifter og privatpersoner. Våre profesjonelle oversettere har lang erfaring innenfor sine fagområder, slik at du alltid kan føle deg trygg på resultatet. Ingen oppdrag er for små eller for store  – vi finner alltid løsninger som passer deg!

Det indonesiske språket

Indonesisk, eller «Bahasa Indonesia» som det egentlig heter, er et austronesisk språk, og nasjonalspråket i Indonesia. Det er nærmest identisk til språket malayisk, som tales i Malaysia, men språket ble formalisert etter at Indonesia vant sin uavhengighet fra Nederland i 1945. I dag har rundt 20 millioner indonesisk som morsmål, men ettersom det brukes i utdanningssystemet benyttes det også som fremmedspråk av ytterligere 200 millioner mennesker. Indonesisk, som fremdeles inneholder en del nederlandske lånord, skrives med det latinske alfabetet, og det er lite som skiller uttale og skrivemåte.

Oversettelse fra engelsk til indonesisk

Hurtigoversetter utfører profesjonelle oversettelser fra engelsk til indonesisk.  Nøye utvalgte oversettere behandler dine engelske tekster.

Med hundrevis av forskjellige kulturer i Indonesia, er det viktig å vite forskjellene mellom dem for å gi kunden en nøyaktig oversettelse. Vi vet!

Indonesiske oversettere…

…med kunnskap og kompetanse innenfor ulike områder, garanterer deg et kvalitetsprodukt. Du får den beste tenkelige oversettelsen til en konkurransedyktig pris. Takket være vår effektivisering kan vi fortsatt holde de lave prisene vi har i dag og samtidig levere raskt!

Indonesisk språkhistorie

Indonesia er en stat i Sørøst-Asia og Oseania som består av mer enn 13 000 øyer, 33 provinser og over 238 millioner innbyggere.

Vi utfører oversettelser til og fra indonesisk i tillegg til andre språk i de ulike regionene. Privatpersoner, bedrifter, organisasjoner og myndigheter er eksempler på kunder som bruker oss til ulike typer oppdrag. Vi oversetter for alle!

Kulturelt mangfold

Det kulturelle mangfoldet i Indonesia er stort med rundt 300 etniske grupper. I tillegg til de innfødtes kulturer, finnes det klare påvirkninger fra indere, arabere, kinesere, malayere og europeere.

Indonesias nasjonale motto er: «Bhinneka Tunggal Ika» som betyr: Enhet i mangfold eller bokstavelig oversatt: Mange, men likevel én, beskriver det mangfoldet som former landet på en god måte.

Oversettelser fra norsk til indonesisk

Hurtigoversetter tilbyr kvalitetsoversettelser mellom norsk og indonesisk og samarbeider med mange ulike land i Sørøst-Asia.

Vi har spesialiserte morsmålsoversettere i Indonesia. Du får lokalt tilpassede oversettelser der det tas hensyn til de små detaljene som kan være avgjørende i en oversettelse.

Oversettere i Indonesia

Vi garanterer høyeste tenkelige standard på dine tekstoversettelser. Vi er nøye med at oversetteren som får oppdraget ditt oppfyller de kravene vi stiller.

Målspråket som morsmål, utdanning og tidligere erfaring må være kompatibelt med tekstinnholdet. Teksten skal behandles slik at den gjenspeiler språkfølelsen på en mest mulig autentisk måte.

Med over 300 ulike etniske grupper finnes det naturligvis språklige variasjoner. Vi tar stort hensyn til dette når vi oversetter og vi har en spisskompetanse mange andre oversettelsesbyråer mangler.

Hva koster en oversettelse til indonesisk?

Våre indonesiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.