Oversettelser av reiseoperatørers nettsider

Oversettelsesbyrået Hurtigoversetter

Ta kontakt for en nøyaktig oversettelse av dine nettsider som reiseoperatør!

Trenger du hjelp med å oversette nettsidene dine? For potensielle kunder er det viktig at reiseinformasjonen er tilgjengelig på deres eget språk. Hurtigoversetter hjelper derfor daglig reiseoperatører som har innsett at nettsidene må være enkle og lettleste. For en språkbarriere sørger nesten alltid for at kundene klikker seg over til konkurrenten.

Kvalitetsoversettelser

Hurtigoversetter gir din reiseorganisasjon muligheten til å gi kunder alle tilbud og all informasjon på så mange språk som mulig. Alle oversettelser blir naturligvis perfekt utført. Det klarer vi siden byrået utelukkende bruker morsmåloversettere. Så har du en kampanje om hvilke feriemål som er gunstige akkurat nå, og hva tilbudet omfatter? Vi oversetter informasjon raskt og nøyaktig. Eksotiske språk er heller ikke noe problem for oss. En oversikt over språkene vi oversetter til finner du i hovedmenyen under «Språkoversikt».

Flere gjester med perfekte oversettelser

Vil du gi kundene dine anledning til å sette seg inn i alt som er spesielt med nettopp ditt tilbud? Enten det gjelder en fjelltur eller en roadtrip gjennom USA. Det er alltid viktig å sørge for høy kvalitet. Internett er tross alt den viktigste kilden for informasjon og en reklameplattform for turistbransjen. Som reiseoperatør bør du derfor alltid tilby informasjonen på alle relevante språk. Slik gjør du det lettere for kunder å bestemme seg for nettopp ditt tilbud.

2018-01-24T10:39:06.2045772Z

Jens Tandberg
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Male83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo