Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Hurtig
Kundens behov – Vårt fokus

Oversettelse av reisekataloger

OversettelsesbyråetHurtigoversetter

For fengende oversettelser av din reisekatalog.

Ønsker du å presentere verdens beste reisemål og feriesteder i en reisekatalog for kundene dine? Det være seg for bruk på hjemmesiden eller reiselivsmessen hvor kunder må fascineres til å handle? Hurtigoversetter hjelper deg å nå kunder over hele verden, uansett språk. Vi har nemlig profesjonelle morsmålsoversettere innen de aller fleste språk.

Rett kompetanse

I turistbransjen benyttes uttrykk som en profesjonell oversetter må kjenne for å kunne oversette teksten nøyaktig. Hurtigoversetter samarbeider derfor utelukkende med spesialister som kjenner turistbransjen ut og inn. Enten det dreier seg om en hotellbestilling i Egypt eller på Seychellene – er det viktig at dine kunder mottar tydelig oversatt reiseinformasjon. Vi anbefaler derfor at du bruker en kyndig oversetter. Dette hindrer misforståelser og feil ved bestillingene.

Profesjonalitet på alle nivåer

Våre oversettere kan vise til både avsluttet oversetterutdannelse og spesialisering innen et fagfelt. Her snakker vi da naturligvis om turisme og reiseliv, men vårt byrå har også kunnskap innen mange flere fagområder. Denne basisen garanterer for kvaliteten. Prosjektlederne våre har i tillegg årelang erfaring med prosjektledelse og leder ditt oppdrag i rett havn.

2018-01-24T10:50:30.7717350Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo