Norge

Oversettelser til og fra bengalsk

Vårt oversettelsesbyrå har et stort nettverk av erfarne, bengalske morsmålsoversettere innen et hav av fagfelt. Sjansen er derfor stor for at vi har akkurat den rette oversetteren med den rette kompetansen til din tekst. Vi gjør en uforpliktende vurdering av oppdraget ditt helt kostnadsfritt – uansett størrelse.

Det bengalske språket (bengali)

Dette språket, også kjent som bengali eller bangla, har en historie som beviser at språk er verdt å kjempe for. Språkbevegelsen kjempet for anerkjennelse av språket bengalsk, noe som spilte en sentral rolle i løsrivelsen av Bangladesh som en suveren stat på midten av 1990-tallet. Bengalsk faller inn under språkgruppen indoeuropeisk/østindoarisk og er det offisielle språket i Bangladesh. Språket er morsmål for over
122 millioner mennesker i Bangladesh, noe som utgjør 98 % av befolkningen. Det bengalske språket strekker seg også utenfor landegrensene, og de mange dialektene av språket snakkes – og skrives – av over 200 millioner mennesker, noe som plasserer språket på en 7. plass på listen over verdens mest talte språk. Med et eget alfabet, utallige dialekter og grammatikk som skiller seg fra det talte språk, stilles det meget høye krav til hver enkelt oversetter. Kvalitetssjekken har vi allerede gjort for deg.

Oversettelse fra engelsk til bengali

Vi er et oversettelsesbyrå med stor kunnskap om små språk. Med et massivt nettverk av oversettere over hele verden, kan vi håndtere de fleste språkkombinasjoner.

Erfarne oversettere med spisskompetanse innen ulike disipliner hever standarden ytterligere.

Oversettelser til bengali

Vårt oversettelsesbyrå velger alltid en oversetter med spesialkompetanse innen påkrevd fagfelt. Om teksten er juridisk, medisinsk eller teknisk oversettes den alltid av en bengalsk oversetter med relevant bakgrunn.

Ta gjerne kontakt med oss i dag og vi skreddersyr din oversettelse i henhold til dine ønsker og krav.

Lokalisering

Vi tar hensyn til lokale faktorer som påvirker oversettelsen. Det kan være dialektforskjeller, terminologiske uttrykk og kulturelle påvirkninger.

Når man vurderer disse faktorene, kalles det lokalisering. Dette er ofte avgjørende for en autentisk oversettelse. Hos oss vil du alltid motta lokaliserte oversettelser.

Bengali eller bengalsk er språket som brukes i Bengal-regionen i det østlige Sør-Asia.

Regionen består av Bangladesh og den indiske delstaten Vest-Bengal. Omtrent 98 % av Bangladesh sin totale befolkning har bengali som morsmål.

Det finnes også bengalsktalende folkegrupper i Midt-Østen, vesten og i Malaysia vårt oversettelsesbyrå tilbyr oversettingstjenester mellom norsk og bengali.

Oversettelser til bengalsk

Vi håndterer alle typer dokumenter. Personlige brev, e-poster eller mer avanserte avtaler eller instrukser er bare noen få eksempler på hva vi oversetter.

Dine norske tekster blir alltid oversatt av en oversetter som har bengali som morsmål. På den måten kan vi garantere kvalitet, hver gang.