Norge

Oversettelsesbyrå for gujarati

Her følger informasjon om våre oversettelsestjenester til og fra gujarati, et indoarisk språk som snakkes i den indiske delstaten Gujarat.

Språket brukes av omtrent 46 millioner mennesker, og det var morsmålet til Mahatma Gandhi.

Devangari, sanskrit og hindi

Alfabetet som brukes for gujarati, er en variant av devanāgarī, som vi også finner i blant annet sanskrit og hindi.

Den største forskjellen mellom gujarati og devanāgarī er at gujarati ikke har den linjen som skjærer gjennom den øverste delen av bokstavene.

Oversettelser fra engelsk til gujarati

Hurtigoversetter samarbeider med et globalt nettverk av frilansoversettere. Blant annet har vi et stort antall oversettere i ulike deler av India.

Vi er i stadig utvidelse og har kompetanse i alle verdensdeler. Dessuten er vi et av de få byråene som tilbyr oversettelser til og fra mange ulike minoritetsspråk.

Ta gjerne kontakt med oss, så tilpasser vi oversettelsen etter dine ønsker og behov. Hos oss får du høy kvalitet og rask levering til lave priser.

Morsmålsoversettere til gujarati

Oversettere med gujarati som morsmål og med ekspertise på en lang rekke fagområder (bl.a. bilindustri, utvikling, miljø og mye annet) gjør at vi kan garantere en oversettelse av høyeste kvalitet.

Ditt dokument blir oversatt av en nøye utvalgt oversetter med relevant utdannelse og bakgrunn.

Oversettelser fra norsk til gujarati

Vårt oversettelsesbyrå har god kjennskap til de ulike indiske språkene og variantene. Vi tilbyr oversettelser fra norsk til gujarati på mange forskjellige områder.

Språket blir blant annet brukt i delstaten Gujarat, der det blir satset stort på mange forretningsområder. Vi kan hjelpe dere med forretningskorrespondansen til og fra gujarati!

Oversettere med gujarati som morsmål

Vi velger våre oversettere med stor omhu. Den som velges ut til ditt oppdrag, må ha målspråket som morsmål og erfaring på det aktuelle området.

Biokjemi, turisme og tekstilbransjen er bare noen få eksempler på områder vi kan oversette innenfor.

Et attraktivt pristilbud

Prisen for en oversettelse vil naturligvis variere. Tekstens volum og mengde er avgjørende for prisen. Men vi har svært konkurransedyktige priser, og vi leverer alltid innen avtalt tid – ofte tidligere.

Send oss en e-post med dokumentene i skannet form, eller fyll ut skjemaet hvis du har en liten tekstmengde som du ønsker et tilbud for. Vi gjennomgår materialet og kommer tilbake til deg med et tilbud som du kan ta stilling til.

Du kan gjerne ringe oss hvis du har spørsmål eller vil vite mer. Alle kontaktopplysninger finner du på siden Kontakt.

Vi skreddersyr oversettelsen etter dine ønsker og behov.