Norge

Det arabiske språket

Arabisk er et semittisk språk i den afroasiatiske språkfamilien – faktisk er arabisk verdens mest talte semittiske språk. Arabisk er det mest utbredte språket i store deler av Midtøsten og Nord-Afrika, og det offisielle språket i landene Irak, Syria, Libanon, Jordan, Kuwait, Bahrain, Saudi-Arabia, Jemen, Sudan, Egypt, Libya, Tunisia, Algerie, Marokko, Mauritania, De forente arabiske emirater og i palestinske områder. Totalt har over 200 millioner mennesker arabisk som morsmål. For majoriteten av verdens muslimer er dette i tillegg et religiøst språk, ettersom koranen opprinnelig ble skrevet på klassisk arabisk.

Engelsk – arabisk oversettelse

Vi har lang erfaring med å oversette tekster fra engelsk til arabisk. Vi samarbeider kun med spesialiserte morsmålsoversettere, og alle oppdrag skreddersys etter dine behov. Det betyr at en teknisk oversetter tar seg av den tekniske bruksanvisningen mens en juridisk oversetter arbeidskontrakten osv. Således er du alltid sikker på at teksten din blir profesjonelt oversatt, og at det korrekte fagvokabularet blir brukt.

Oversettelser fra norsk til arabisk

Vi håndterer dine norske tekster og oversetter de til arabisk. Vi har et godt omdømme i bransjen, hvor vi er kjent for høy kvalitet, korte leveringstider og gode priser.

Vi er i dag et av de mest vellykkede oversettelsesbyråene i det europeiske markedet.

Arabiske oversettere i ulike land

Våre oversettere er tilgjengelig i alle arabisktalende land og regioner. Vi kan derfor tilby den lokale kunnskapen som er nødvendig for en feilfri oversettelse. Vi kaller dette lokalisering.

For å definere begrepet mer slik at du kan beskrive det som tilpasset oversettelse i forhold til regionalt språk reglene er.

Norsk innholdsfortegnelse til arabisk

For å gi et konkret eksempel: Norge oljehandel med Saudi-Arabia bare øker. I tillegg samarbeider vi innen klima. Interessen for norske produkter og det norske markedet er stort.

Vi har morsmålsoversettere bosatt i Saudi-Arabia med teknisk og juridisk bakgrunn. Dette gjør at vi kan garantere høy faglig kvalitet på oversettelsene vi leverer.