Norge

Det aserbajdsjanske språket (turki)

Aserbajdsjansk, også kalt azeri, er det offisielle språket i landet Aserbajdsjan. Aserbajdsjansk er et tyrkisk språk som stammer fra den østtyrkiske oghuz-dialekten. I dag snakkes aserbajdsjansk av omtrent tredve millioner mennesker, hovedsakelig i Aserbajdsjan, men også i Nord-Iran og i et par andre områder i de omkringliggende landene. Språket har tidligere benyttet seg av både det arabiske, kyrilliske og det latinske alfabetet. I dag brukes det latinske alfabetet etter tyrkisk modell, mens det arabiske alfabetet fremdeles brukes visse steder i Iran.

Oversettelse fra norsk til azerisk

Vår erfaring som et internasjonalt oversettelsesbyrå gir oss nye muligheter hele tiden.

Vi etablerer oss i stadig nye land og vår kunnskap og bredde i ulike disipliner utbredes kontinuerlig.

Myndigheter og organisasjoner benytter seg av våre tjenester på et daglig nivå. I dag er vi et av de mest vellykkede oversettelsesbyråene på markedet.

Oversettelser til azerisk

Aserbajdsjansk, azerisk eller azeri er alle benevnelser på samme språk. Vi samarbeider med oversettere i ulike land der språket snakkes. I tillegg til å ha faglig kompetanse har de alle målspråket som morsmål.

Vi tilbyr kvalitetsoversettelser fra norsk til azerisk.

Oversettere i Aserbajdsjan

Vi er nøye med hvilke oversettere vi ansetter. En juridisk oversetter må for eksempel oppfylle høye krav til kompetanse og utdannelse.

Juridiske, tekniske og medisinske oversettere med azerisk som morsmål er bare noen eksempler på hva vi kan tilby. Vår oversettelsesbyrå har det du leter etter. Vi hjelper deg gjerne!