Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Oversettelsesbyrået Hurtigoversetter

Vi oversetter gjerne dine dokumenter relatert til turisme.

Førsteklasses turismeoversettelser!

Turistsektoren er et internasjonalt marked med enormt omsetningspotensial. I motsetning til mange andre bransjer er kommunikasjon på kundens morsmål ofte utslagsgivende for en vellykket handel. Hos Hurtigoversetter kan du be om et uforpliktende tilbud på oversettelse av alle dine hotellnettsider, kataloger, brosjyrer eller beskrivelser. Slik bygger du deg opp et fortrinn overfor konkurrentene.

Sammen vekker vi reiselysten

En førsteklasses oversettelse må følge konvensjonene i det landet hvor teksten skal brukes. Dessuten må teksten vekke de samme følelsene hos sluttkunden som originalteksten gjør. Innen turisme er det da reiselyst, avslapning eller eventyr og kultur som står i fokus. I tillegg til aktuell bransjekunnskap må oversetteren kunne overføre den nødvendige følsomheten i teksten.

Kyndig innen turisme

Hurtigoversetter har i mange år utført profesjonelle oversettelser for hoteller, reisebyråer, reisearrangører og andre foretak innen turisme- og fritidsnæringen. Alle våre oversettere har oversetterutdannelse og er spesielt øvd i å oversette kundeorienterte markedsføringstekster. Vi vet hvordan man best oversetter hotellnettsider, brosjyrer, kataloger, flygeblader, informasjonsmateriell innen ditt fagområde. Ved behov hjelper vi deg også med korrespondansen med potensielle gjester gjennom å oversette brev, fakser og e-poster.

2018-01-24T10:39:10.3856452Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo