Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Lekende lett å bestille oversettelser!

Tilbudsskjema
Hva ønsker du oversatt?
En fil fra min harddisk:
Oversettelse fra:
Oversettelse til:
Min kontaktinformasjon:
E-post:
Telefon:
Navn:
Firmanavn:
Forklaring:
Personvern: All informasjon behandles strengt fortrolig.
Slik går du frem

Våre prosjektledere guider deg trygt og enkelt gjennom hele prosessen, fra bestilling til levering.

Bestilling

Det er helt kostnadsfritt å be om et pristilbud hos Hurtigoversetter. Send oss teksten din på e-post eller bruk tilbudsskjemaet. Ønsker du å sende mer enn ett dokument anbefaler vi å benytte en zip-fil eller å sende alle filene direkte. Husk å oppgi språkkombinasjon, ønsket leveringstid og annen relevant informasjon.

Tilbud

Innen én time vil du bli kontaktet av prosjektlederen som blir din personlige kontaktperson, med et konkret tilbud. Tilbudet er basert på faktorer som antall ord, leveringstid og kompleksitet. Prosjektlederen vil deretter finne den ideelle oversetteren til din tekst. Så snart tilbudet er bekreftet settes oversettelsen i gang.

Oversettelse tilbud

Kontakt oss gjerne for et gratis pristilbud!

Levering

Levering skjer alltid innen tidsfristen du selv velger, og i den formen du ønsker. Vanligvis leveres teksten per e-post, med unntak av sertifiserte dokumenter, som leveres per post til den adressen du selv oppgir. Skulle du ha behov for språkvask/korrektur eller hjelp med layouten, er vi selvsagt behjelpelige med dette.

Fakturering

Etter at du har mottatt oversettelsen vil du få tilsendt en faktura på e-post, men du kan også få fakturaen tilsendt i posten dersom du foretrekker det.

Vi ser frem til å høre fra deg!

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo