Norge

Oversettelser til og fra estisk

Vi tilbyr et stort spenn av estiske oversettelser til en gunstig pris. Alle våre oversettere er erfarne og kompetente morsmålsoversettere med bred lokalkunnskap. Det sikrer deg en helhetlig bearbeiding av teksten din eller prosjektet som du ønsker oversatt.

Det estiske språket

Estisk er et finsk-ugrisk språk som hører til den uralske språkfamilien. Estisk er det offisielle språket i Estland, hvor det tales av i underkant av en million estere. Det blir også brukt blant mindre emigrantgrupper rundt om i verden. Det estiske språket har mye til felles med finsk, men ikke tilstrekkelig til at en finne og en ester kan kommunisere. Estisk består i tillegg av flere svært ulike dialekter. Nest etter islandsk er estisk det mest beskjedne språket, som er hovedspråk i en selvstendig nasjonalstat.

Oversettelse fra engelsk til estisk

Leter du etter et profesjonelt oversettelsesbyrå for oversettelser til og fra estisk? Nå kan du slutte å lete! Hurtigoversetter har de mest kompetente oversetterne innenfor samtlige fagområder. Vi kan håndtere alle typer dokumenter og vi mottar forespørsler fra privatpersoner til myndigheter.

Vi oversetter alt fra CV-er til medisinske innholdsfortegnelser og tekniske manualer.

Estiske oversettere

Hos oss i Hurtigoversetter oversetter vi mellom estisk og mange ulike språk. En av de vanligste språkkombinasjonene er engelsk–estisk. Dine engelske tekster vil bli oversatt av estiske oversettere med målspråket som morsmål.

Engelskkunnskapene er svært gode. De er ofte utdannet i kildespråkets land. Oversetterens utdannelse og/eller bakgrunn er kompatibel med fagområdet teksten omhandler.

Hva koster en oversettelse fra engelsk til estisk?

For å kunne svare på det spørsmålet må vi først analysere tekstmaterialet ditt. send oss tekstfilene i en så kommer vi tilbake med et pristilbud så snart som mulig.

Med kostnadseffektive arbeidsrutiner kan vi holde lave priser og høy kvalitet. Vi leverer alltid innenfor den avtalte tidsrammen og ofte før! 

Oversettelse fra norsk til estisk

Estland er et av Norges naboland og kontakten mellom landene er tett. Både bedrifter og privatpersoner bruker oss for oversettelser til estisk.

Vi har lang erfaring med oversettelser innen ingeniørfag, jus, medisin og økonomi, for å gi noen eksempler. Send oss det skannede dokumentet med e-post så kommer vi tilbake med et tilbud få konkurrenter kan samsvare.

Trygghet og ekspertise

Med oss som leverandør er du garantert en oversettelse av høyeste kvalitet. For at produktet skal holde den høye kvaliteten vi lover kreves det at oversetteren har gode språkkunnskaper og kjenner til de små variasjonene som gjør at teksten flyter naturlig.

Vi bruker kun oversettere med målspråket som morsmål og med erfaring fra fagområdet oppdraget ditt omhandler.

  • Trenger du å oversette en teknisk manual fra norsk til estisk kan du være sikker på at oversetteren som tar seg av jobben har tidligere erfaring fra lignende oppdrag.
  • Har du behov for å oversette en årsrapport fra norsk til estisk? Du kan føle deg trygg på at oversetteren har den økonomiske bakgrunnen som kreves.

Vi håndterer alle typer filformater og for store filer har vi en FTP-server hvor du enkelt kan laste opp dokumentene dine.