Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Hurtigoversetter - rask, rimelig og pålitelig!

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på oversettelser.

Historie

Hurtigoversetter ble startet opp i 2001 fordi markedet viste tendenser til behov for et oversettelsesbyrå som raskt og enkelt via internett kunne bistå med profesjonelle oversettelser. Med 20 års erfaring i bransjen er vi nå ett av Europas raskest voksende byråer og oversetter mer enn 274.000 ord per dag.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bistår med oversettelser for kommersielle bedrifter, lokale, regionale og statlige myndigheter, i tillegg til ideelle organisasjoner. Gjennom grundig prosjektplanlegging og fokus på kvalitet i alle ledd, opprettholder vi vår posisjon som Norges mest kompetente oversettelsesbyrå.

Vi er markedsledende på teknisk kompetanse. Vi har et unikt internt opplæringsprogram som sikrer at alle våre prosjektledere har solid teknisk kunnskap. Dette gjør at vi enkelt kan hjelpe deg med den beste løsningen for din oversettelse av komplekse filer.

Raske kvalitetsoversettelser

Vi oversetter til mer enn 150 språk.

Hurtigoversetter - rask, rimelig og pålitelig!

Navnet Hurtigoversetter var et bevisst valg og vårt mål er å levere kvalitetsoversettelser raskt og til avtalt tid. Ved å samarbeide med meget erfarne og dyktige morsmålsoversettere, sikrer vi at du får en oversettelse du er 100 % fornøyd med. Våre drevne prosjektledere har fokus på å finne en skreddersydd løsning som passer deg og din bedrift.

Profesjonelle og pålitelige oversettere

Vi jobber utelukkende med morsmålsoversettere og stiller høye krav til utdanning og erfaring. Våre oversetterne har stor kapasitet og fleksible arbeidstider. Det gjør at vi kan levere kvalitetsoversettelser av komplekse tekster raskt.

Vil du vite mer? Send oss en e-post, ring, eller fyll inn tilbudsskjemaet.


American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo