Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Kalkulator

Vi tilbyr alltid rabatt for mengde og repetisjoner.

Gir Hurtigoversetter rabatt?

Vårt oversettelsesbyrå kan tilby interessante rabatter. På nettsidene våre finner du standardpriser for oversettelse. Dette er generelle priser for tekster av middels kompleksitet. Vi kan i mange tilfeller tilby rabatt på toppen av disse.

Hvilke krav stilles til å få en rabatt?

Vi kan blant annet tilby mengderabatter til oversettelser av en viss størrelsesorden og til faste kunder. Dessverre kan vi ikke gi deg redusert pris for en oversettelse som haster.

Store tekster og gjentatte bestillinger

Hurtigoversetter gir hovedsakelig rabatter på svært store tekster. For eksempel kan en bestilling på ti tusen ord med god tid til å fullføre jobben kvalifisere til en rabatt. Du er alltid velkommen til å diskutere dine behov med oss. Vi har dessuten rabatter og rammeavtaler for lojale kunder. Dersom du gjør flere bestillinger hos oss og tekstene er av middels kompleksitet, kan vi tilby deg en fast avtalepris som lojal kunde.

Rimelig oversettelse

Dersom prisen er det viktigste, vil vi henvise deg til vårt datterselskap Budgettranslations. På nettsidene til dette lavbudsjettbyrået finner du mer informasjon om rimelige oversettelser og kriteriene for disse. Har du derimot et dokument som skal publiseres, trykkes, trenger layout osv., anbefaler vi deg å be om et pristilbud via Hurtigoversetter.

2018-12-24T13:58:36.0737203Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo