PRESSEMELDING

Oslo, 26. juni 2013

ListCSA

Hurtigoversetter er rangert som en av bransjens ledende aktører.

Det uavhengige markedsforskningsinstituttet Common Sense Advisory rangerte nylig Hurtigoversetter som en av oversettelsesbransjens ledende aktører. I rapporten som ble publisert 31. mai 2013: , "The Language Services Market: 2013" er Hurtigoversetter på 59. plass. Det norske datterselskapet kommer litt lenger ned på listen enn hovedkontoret (Fasttranslator.com/ Snelvertaler BV) på 17. plass.

Language Service Providers

Fasttranslator.com/ Hurtigoversetter er på listen over 100 av verdens største leverandører av LSP-er (Language Services Providers) — en bransje som årlig omsetter for 34,7 milliarder dollar. Listen omfatter 27 600 leverandører over hele verden. Instituttet Common Sense Advisory har i flere år publisert analyser og prognoser av oversettelsesbransjen, i tillegg til å utarbeide globale rangeringer for de viktigste aktørene. Deres undersøkelser har registrert en sterk økning i etterspørselen av ulike språktjenester, og i fjor mottok Hurtigoversetter 10,3 % flere forespørsler enn året før.

Global handel

Rapporten peker på at det er global handel og en økning i internasjonale bedrifter som utgjør den viktigste drivkraften for oversettelsesbransjen i dag. Da er det fint å vite at Hurtigoversetter har lang erfaring med lokalisering og internasjonalisering, og tilbyr oversettelser til nær sagt alle verdens språk og fagområder. På Common Sense Advisory kan du se den komplette listen over bransjens største leverandører.

Om Hurtigoversetter

Hurtigoversetter er en anerkjent MLV-bedrift (Multi Language Vendor) som formidler oversettelser og andre språktjenester til store markeder i Europa og USA. Dette er det tredje året på rad instituttet Common Sense Advisory rangerer oss som en av verdens ledende aktører på dette området.

Om Common Sense Advisory

Common Sense Advisory er et uavhengig markedsforskningsinstitutt som har spesialisert seg på analyse og rådgivning innen oversettelser, lokalisering, tolkning, globalisering og internasjonalisering. www.commonsenseadvisory.com


2018-01-24T10:29:52.6342127Z

Taina Henriksson
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo