Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Hurtig
Kundens behov – Vårt fokus

Hvor stort er egentlig Hurtigoversetter?

Hvor stort er Hurtigoversetter

Alle våre kontorer tilbyr profesjonell og rask håndtering av din oversettelse.

Fasttranslator har undergått en imponerende vekst gjennom årene. Etter oppstarten som et enmannsforetak i 2000, begynte selskapet å ekspandere raskt. I dag har oversetterbyrået kontorer i USA og Europa.

Vi oversetter i grunnen ingen tekster selv. Alle tekster oversettes utelukkende av morsmålsbrukere rundt omkring på kloden. I begynnelsen av 2019 inneholdt frilanserdatabasen til Hurtigoversetter 4.200 oversettere innen 150 språk. For tiden oversetter disse frilanserne til sammen mer enn 274.000 ord om dagen.

I 2003 flyttet vårt nederlandske kontor Snelvertaler østover med et tysk selskapsnavn, Schnellübersetzer. Vårt første internasjonale kontor resulterte i kontorer i Köln, Berlin, Dresden, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Hannover, Nürnberg og Düsseldorf. Kontoret i Köln er dessuten koordineringssenteret for alle oversettelsesprosjekter for våre tyske, østerrikske og sveitsiske kunder. I 2004 ekspanderte Fasttranslator videre til Belgia, Frankrike, Norge, Danmark, Finland, Storbritannia og Irland.

Kundene til Hurtigoversetter består av privatpersoner, statlige kontorer og små, mellomstore og store selskaper. Vi gjør ikke forskjell på disse: Vi setter nemlig like stor pris på å arbeide med privatpersoner som trenger en oversettelse av førerkortet eller vitnemålet, som med en stor bank som jevnlig sender oss hundrevis av tekster på én gang.

Siden Hurtigoversetter har mange internasjonale kontorer, vil du se selskapet under ulike navn. Dette er en ordrett oversettelse av selskapsnavnet vårt: Schnellübersetzer, Fasttranslator, Hurtigoversætter og Snabböversättare er noen eksempler. Selskapet har 7.000 kunder i 109 land.

2018-01-24T10:57:30.7006902Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo