Norge

Oversettelser til og fra dari

Vårt oversetterbyrå har mange dyktige morsmålsoversettere som oversetter til og fra dari. Disse er i tillegg spesialister innen ett eller flere fagfelt. Slik er du sikret rett kompetanse for din tekst. Med vårt brede og verdensomspennende nettverk av oversettere kan vi enkelt håndtere alle typer oppdrag, uansett størrelse og kompleksitet.

Språket dari

Dari er det lokale navnet på variasjoner av persisk som tales og skrives i Afghanistan. Det tilhører den indoeuropeiske språkfamilien, som er en samling av flere hundretalls europeiske språk, i tillegg til flere språk fra Sør- og Sentral-Asia. Språket har røtter langt tilbake i historien, og har påvirket flere av språkene omkring de persisktalende landene. Dari er derimot et spesielt språk, ettersom det av mange anses for kun å være et skriftspråk. Den muntlige fremstillingen av språket har mange fasetter, der regler for skriftspråket ikke er gjeldende.

Pris på oversettelse til dari?

Våre oversettere er bosatt i hele verden. Det gjør det mulig for oss å utnytte tidssonene. I tillegg er det normalt i oversetterbransjen å jobbe både kvelder og i helgen. For deg betyr det at vi alltid kan levere raskt, om nødvendig. Prisen er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det er likevel faktorer som kan påvirke totalprisen opp eller ned. For større mengder tekst og mye repetisjon kan prisen synke. På den annen side kan språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke den oppad.