Norge

Garantert kvalitet. Kompetente oversettere. Jevn prosjektflyt.

Overbevis utenlandske eiendomskjøpere og investorer – med attraktive prospekter og feilfrie kontrakter. Trenger du en oversettelse? Overlat jobben til oss.

Få tilbud nå

Spesialistoversettelser for eiendomsbransjen

Som eiendomsmegler er du ofte under press. Du må behandle transaksjoner raskt og har ikke tid til å bekymre deg om oversettelse av prospekter, brosjyrer og salgskontrakter.

La oss hjelpe deg. Hurtigoversetter er ISO 9001-sertifisert og opererer i samsvar med ISO 17100. Hvorfor er dette en fordel for deg? Du får alle dine spesialistoversettelser for eiendomsbransjen i aller høyeste kvalitet. Garantert.

Når du velger Hurtigoversetter, så får du…

 • En jevn prosjektflyt,
 • Kompetente spesialistoversettere,
 • Fire-øyne-kvalitetsprinsipp,
 • Sikker håndtering av dine sensitive data og
 • Tydelig kommunikasjon.

Interessert? Ta kontakt i dag. Våre prosjektteam i Norge hjelper deg gjerne.

Få tilbud nå

Raske oversettelser av dine eiendomsdokumenter

Hastighet er viktig i eiendomssektoren. Kjøpere og selgere ønsker rask behandling av sine transaksjoner, og finansieringen må også ordnes umiddelbart. I store byer skifter eiendom nå eier i løpet av få uker. Markedsføringstidene er blitt ekstremt redusert.

Vi forstår godt at eiendomsselskaper og meglere ikke har tid til å vente lenge på viktige oversettelser. Hurtigoversetter oversetter dine prospekter, eiendomsbrosjyrer og annonser, kontrakter og sertifikater i løpet av få dager – og i den høyeste kvalitet.

Overbevisende markedsføringsmateriell på språket til kundene dine

Prospekter og annet markedsføringsmateriell er et svært viktig bidrag til at ditt eiendomssalg blir vellykket. I tillegg til attraktive bilder, spiller salgsteksten en avgjørende rolle.

For at dine nøye utarbeidede prospekter og brosjyrer skal bli godt mottatt av dine utenlandske interessenter, trenger du en tiltalende oversettelse, som om den var skrevet av en profesjonell tekstforfatter. Dette er den eneste måten du kan overbevise potensielle kjøpere på – spesielt i høypris- og luksussegmentet.

Vår markedsføringsoversetter som er spesialisert for eiendomsbransjen vil garantert gi ditt prospekt og din eiendomsbrosjyre den siste touchen.

Feilfrie kontraktsoversettelser for eiendomssektoren

Trenger du en pålitelig oversettelse av dine eiendomskjøpsavtaler og andre juridiske dokumenter? Som et sertifisert oversettelsesbyrå er dine viktige oversetterjobber i trygge hender hos oss.

For juridiske dokumenter bruker vi kun spesialutdannede personer, juridiske fagoversettere og spesialistoversettere som kjenner faget sitt svært godt.  Vårt utprøvde fire-øyne prinsipp sikrer feilfrie kontraktsoversettelser, som gjør at du kan gjennomføre salgene dine raskt og smidig.

Vi hjelper deg også gjerne med sertifiserte oversettelser av sertifikatene dine og grunnbokføringer til norsk og, om nødvendig, med et apostillestempel.

Få tilbud nå

Husordensregler for borettslag

Norges byer blir stadig mer mangfoldig. Borettslag, kommuner og utleiere bør – eller må – skrive sine husregler ikke bare på norsk, men også andre språk.

Hurtigoversetter håndterer oversettelser mellom mange språkkombinasjoner hver dag. Kontakt oss i dag for et raskt og uforpliktende tilbud på oversettelse av husregler.

“Alt ordnet seg raskt“

Når det gjelder oversettelser i eiendomssektoren, så er hurtighet og kvalitet viktig. Når du velger leverandør for dine oversettelser, må du sørge for at…

 • oversetterne har riktig vokabular for eiendomsbransjen,
 • de oversatte tekstene er korrekte og
 • høres tiltalende ut for markedsføringsmateriell.

Vi i Hurtigoversetter tar gjerne over denne oppgaven for deg slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet – markedsføring og salg av eiendom.

Ofte stilte spørsmål

Kan Hurtigoversetter håndtere filformater som InDesign eller FrameMaker for våre eiendomsbrosjyrer?

Selvfølgelig.

Vår oversettelse haster veldig. Kan vi få den i løpet av noen dager?

Selvfølgelig. Last opp dokumentet ditt på vår tilbudsside, velg kildespråk, emnet «eiendom» og målspråk. Vårt verktøy gir deg umiddelbart forskjellige leveringsdatoer med tilsvarende pris. Hvis du har veldig dårlig tid, kan du også nå oss på telefon +47 2152 0253.

Vi trenger kun et sammendrag av anbudsdokumentene, ikke en fullstendig oversettelse. Er dette mulig?

Alltid. I dette tilfellet kan du kontakte oss direkte på e-post info@hurtigoversetter.no eller på telefon +47 2152 0253.

Hvor kvalifiserte er oversetterne hos Hurtigoversetter?

For prospekter, eiendomsbrosjyrer og salgskontrakter gir vi kun oppdrag til oversettere som spesialiserer seg på markedsføringstekster, eiendomstekster eller juridiske tekster. Noen har til og med jobbet som meglere før, og er godt kjent med de tekniske termene i bransjen din. Hvis du ønsker kan du også velge en fast oversetter for alle prosjektene dine.

Vi trenger en sertifisert oversettelse. Hvordan fungerer dette?

For bedriftskunder kan vi produsere sertifiserte oversettelser av oversettere med avlagt ed i Norge, og om nødvendig også med apostillestempel. Last opp dokumentet ditt på vår tilbudsside eller send oss en e-post på info@hurtigoversetter.no

Hvilke språkkombinasjoner tilbyr Hurtigoversetter for eiendomsbransjen?

 For spesialiserte eiendomsdokumenter jobber vi hovedsakelig med språkkombinasjonen engelsk-norsk og norsk-engelsk. Vi tilbyr også kontrakts- og markedsføringsoversettelser i andre språkkombinasjoner .

Trenger du oversettelser av høy kvalitet for dine eiendomskontrakter eller eiendomsbrosjyrer? Hurtigoversetter har,med norsktalende filialer i Norge, vært en foretrukket partner for store eiendomsselskaper i mer enn 20 år.

Få tilbud nå

fagoversettelser-eiendomsbransjen

Vi oversetter gjerne følgende dokumenter for eiendomsbransjen:

 • Prospekter
 • Eiendomsbrosjyrer
 • Eiendomsoppføringer
 • Nettsteder
 • Foreløpige kontrakter
 • Leiekontrakter
 • Utleiekontrakter
 • Kjøpskontrakter
 • Honoraravtaler med meglere
 • Anbudsdokumenter
 • Husregler

Dokumenter som sertifiserte oversettelser