Bygning

Oversettelse av hotellanmeldelser og reiseoperatører

Oversettelse av hotellanmeldelser og reiseoperatører

Når kunder bestiller sin neste ferie, spiller andre kunders meninger om hotellet eller reiseoperatøren en viktig rolle ved det endelige valget av reiseoperatør. Hurtigoversetter kan hjelpe din bedrift med å oversette dine anmeldelser raskt og nøyaktig. Slik er du sikker på at nye kunder kan lese dem og raskere bestemme seg for at nettopp din organisasjon er den beste på markedet. Uansett språkkombinasjon, så hjelper vi deg.

Kvalitet betaler seg

Ønsker du å gi kundene et inntrykk av hotellets kvalitet, og framstille alle fordelene på best mulig måte? Da er anmeldelsene fra gjestene dine verdifull informasjon. Framtidige gjester bør kunne lese disse på sitt morsmål. Hurtigoversetter benytter seg utelukkende av morsmåloversettere for dette arbeidet og har muligheten til å oversette til de aller fleste språk.

Fremhev ditt hotell

Vil du få frem hvorfor nettopp din destinasjon er best er det viktig å fokusere på særpreget ved hotellet ditt. Hvor finner feriegjestene dine de vakreste turstiene og mest interessante severdighetene? Er det et vakkert wellnesshotell eller et unikt golfhotell du promoterer? Internett er blant de viktigste informasjonskildene og reklameplattformene for turistbransjen og må utnyttes til det maksimale. Så tilby all kundefakta og anmeldelser som fremhever ditt selskap på alle relevante språk. Slik gjør du det lettere for potensielle kunder å bestemme seg for deg.

2018-12-24T13:05:46.9985791Z

Mogens Snedker
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Male83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo