Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Vårt kontor i Stavanger

Vi er aldri langt unna deg. Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre lokale kontorer.

Vårt kontor i Stavanger

Kundebasen vår har økt sterkt siden oppstart i 2006. For å tilfredsstille etterspørselen etter kvalitetsoversettelser innen alle språk og fagområder har vi utvidet med enda et strategisk lokalkontor. Nå finner du oss midt i oljebyen Stavanger også. Kjerneverdiene er fortsatt de samme: kvalitet levert raskt og til en rimelig penge.

Vi tilbyr

Alle språk og fagområder

Akkurat som i oljebransjen jobber vi døgnet rundt. Hurtigoversetter har nemlig mer enn 4.200 morsmålsoversettere tilgjengelig i sin frilanserdatabase spredt over hele verden! Det betyr at vi enkelt kan oversette til de aller fleste språk og innen alle fagområder. Mens du sover jobber våre oversettere og leverer kvalitet til avtalt tid.

Kvalitet - raskt og rimelig!

Hurtigoversetter skreddersyr ethvert oppdrag i henhold til ditt behov. Jobber du for eksempel på en borerigg og vil oversette dokumenter som omhandler dypbygging av rigg fra norsk til tysk? Vi finner en teknisk fagoversetter med erfaring innen nettopp det fagfeltet. Oversetteren er tysk men har bostedsadresse i Norge. Vår erfaring tilsier at dette sikrer kvaliteten på produktet ditt og sørger for at du blir 100 % fornøyd.

Våre oversettere jobber både dag og kveldstid, i helger og under høytider. Vi kan derfor alltid garantere rask levering til en konkurransedyktig pris.

Stavanger
Verksgata 1A
4013 Stavanger
51 22 38 50

2018-03-22T09:27:49.0211716Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo