Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Ungarsk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på ungarske oversettelser.

Oversettelser til og fra ungarsk

Hurtigoversetter bistår norske bedrifter og privatpersoner med alle oversettelsesbehov mellom norsk og ungarsk. Alle våre fagoversettere har høy ekspertise innenfor relevante fagfelt, og kan påta seg ethvert oppdrag. Vi skreddersyr alle tilbud etter dine ønsker, så ta kontakt med oss for en uforpliktende vurdering av teksten din.

Det ungarske språket

Det ungarske språket, som også går under navnene madjarsk og magyarsk, hører til den finsk-ugriske språkgrenen av den uralske språkfamilien. Ungarsk er offisielt språk i Ungarn, hvor 11 millioner av de omtrent 16 millionene språkbrukerne er bosatt. Det er et relativt ensartet språk, noe som betyr at det inneholder svært få lånord. Språkets historie kan spores helt tilbake til år 1000 f.Kr, og den eldste bevarte teksten er datert tilbake til år 1055.

Hva koster en oversettelse til ungarsk?

Våre ungarske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til ungarsk er vår pris NOK 2,30 per ord.. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:10:06.4867840Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo