Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Ukrainsk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på ukrainske oversettelser.

Oversettelser til og fra ukrainsk?

Hurtigoversetter har omfattende erfaring med å oversette mellom norsk og ukrainsk. Vi bistår både næringslivet og privatpersoner med oversettelsesbehov innen en rekke aktuelle fagfelt. Ingen oppdrag er for små eller for store, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende vurdering!

Det ukrainske språket

Ukrainsk, sammen med russisk og hviterussisk, utgjør de østslaviske språkene. Språket er morsmål for de om lag 45 millioner innbyggerne i Ukraina, og har status som nasjonens offisielle språk. Landet har opp gjennom årene vært underlagt flere andre land, og dette har naturligvis påvirket språket i stor grad. Ukrainsk inneholder blant annet flere tilpasninger av polske ord og uttrykk, fra tiden da deler av landet var underlagt Polen. Ukrainsk skrives med det kyrilliske alfabetet, og på tross av likhetene med russisk, skiller ukrainsk seg ut med sin såkalte g til h-overgang.

2018-01-24T10:58:47.8904798Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Mariell en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo