Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Tyrkisk oversettelse

Kontakt oss for et konkurransedyktig og uforpliktende pristilbud!

Oversettelser til og fra tyrkisk

Hurtigoversetter har lang erfaring med å oversette ulike dokumenter og tekster til og fra tyrkisk. Våre tyrkiske morsmålsoversettere har omfattende fagekspertise og kan håndtere oppdrag innen en rekke ulike bransjer. Vi tilpasser oss etter dine behov og prioriteringer, enten du er mest opptatt av pris, kvalitet eller at det går raskt. Vi anbefaler deg derfor å sende oss teksten din eller prosjektinfo slik at vi snarest mulig kan gi deg et uforpliktende prisestimat.

Tyrkiske språk

Det tyrkiske språket tilhører en språkfamilie som strekker seg over deler av Midtøsten, Sentral- og Nord-Asia, samt deler av Øst-Europa. Til sammen snakker over 130 millioner av verdensbefolkningen en variant av tyrkisk.

De tyrkiske språkene kan deles inn i seks grupper:

1) Sørvesttyrkiske språk, som blant annet består av Tyrkia-tyrkisk, gagausisk i Moldova, aserbajdsjansk (azeri) i Aserbajdsjan og Iran og turkmensk i Turkmenistan.

2) Sørøsttyrkiske språk, som blant annet består av usbekisk i Sentral-Asia og moderne uigurisk i Xinjiang i Kina.
3) Nordvesttyrkiske språk, som blant annet består av tatarisk og basjkirsk i Russland vest for Uralfjellene, krimtatarisk, kasakhisk, karakalpakisk og kirgisisk i Sentral-Asia, karaimisk i Litauen, nogaiisk, kumykkisk, karatsjaiisk og balkarsk i Nord-Kaukasia.

4) Nordøsttyrkiske (sibirske) språk, som kan deles inn i sørsibirske og nordsibirske språk.

2018-01-24T10:58:42.6800130Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo