Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Tsjekkisk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på tsjekkiske oversettelser.

Oversettelser til og fra tsjekkisk

Både bedrifter og privatpersoner har i årevis benyttet seg av Hurtigoversetter for sine tsjekkiske oversettelsesbehov. Vi har erfaring og ekspertise innen alle relevante fagfelt, noe som betyr at vi alltid finner den rette oversetteren for din tekst!

Det tsjekkiske språket

Det tsjekkiske språket tilhører den vestslaviske språkgruppen i den indoeuropeiske språkfamilien. Totalt snakker rundt 12 millioner mennesker tsjekkisk, og det er offisielt språk i Tsjekkia. Tsjekkisk har mye til felles med slovakisk, og i grenseområdene mellom Tsjekkia og Slovakia finner du flere dialekter som er en direkte kombinasjon av de to språkene. Tsjekkisk har syv kasus og språket skiller seg fra systemet i germanske språk ved å ha en systematisk utbygd aspektkategori. Som hovedregel har tsjekkisk alltid trykk på første stavelse i ordet.

Hva koster en oversettelse til tsjekkisk?

Våre tsjekkiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til tsjekkisk er vår pris NOK 2,30 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:02:17.4947670Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo