Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

München-kontoret

Schnelluebersetzer.de - vårt datterselskap i Tyskland.

Språkvask og korrektur

En ny undersøkelse viser at stavefeil på en bedrifts hjemmeside kan redusere inntektene med opptil 50 prosent. Hurtigoversetter tilbyr alltid løsninger som sikrer deg et profesjonelt produkt som er klar for publisering direkte. Det betyr at du ikke går glipp av inntekter og kan bruke tiden til det du er god på.

Feilfrie tekster

Hos Hurtigoversetter får du alltid en korrekt gjengitt kvalitetsoversettelse, som i de fleste tilfeller er klar for bruk ved levering. Likevel, noen tekster kan kreve et ekstra kritisk blikk og eventuelt videre bearbeidelse for å sikre et ultimat sluttresultat. Det gjelder spesielt for tekster som skal representere deg eller bedriften din, og tekster som skal publiseres.

Råd og vink

Ta kontakt med en av våre erfarne prosjektledere for råd og vink om hva som er riktig for nettopp din tekst. Vi forteller deg om tekstene dine trenger korrektur: ekstra kvalitetssikring av rettskrivning og tegnsetting for en garantert feilfri tekst. Eventuelt om du trenger en språkvask: en stilistisk og estetisk oppgradering for en attraktiv og leservennlig tekst som kan publiseres med det samme. Slik får alltid et produkt du er 100 % fornøyd med.

Når det handler om kvalitet så inngår Hurtigoversetter aldri kompromisser!

2018-01-24T10:29:17.7517183Z
Jens Tandberg
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Jens en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo