Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Thai oversettelse

Kontakt oss i dag for mer informasjon og et uforpliktende tilbud. Vi hjelper deg gjerne!

Oversettelser til og fra thai

Hurtigoversetter har i årevis tilbudt rimelige høykvalitets-oversettelser mellom norsk og thai. Enten du trenger en autorisert oversettelse av dokumenter i forbindelse med flytting, eller en grundig teknisk oversettelse i forbindelse med forretninger, er det helt essensielt med et oversettelsesbyrå du kan stole på.

Språket thai

Thai er offisielt språk i Thailand, og tilhører grenen tai i språkfamilien kadai. Det finnes fire hoveddialekter innenfor språket thai; sør-, nord-, nordøst- og sentral-thai. Det er sentral-thai som regnes som thailendernes standardspråk, og denne dialekten forstås av så å si alle som snakker thai. Thai inneholder lånord fra en rekke språk, blant andre pali, sanskrit, khmer, kinesisk, malayisk og engelsk. Språket thai tilpasser også vokabularet etter alderen og den sosiale statusen hos tilhøreren.

Thai beskrives som et analytisk språk og grammatikken handler mye om ordstilling og setningsstruktur fremfor ordbøyning. Dette skiller thai, og andre språk i Sørøst-Asia, fra europeiske språk. I europeiske språk brukes bøyning for å uttrykke tid og flertallsform, mens thai bruker grammatiske partikler eller syntaktiske konstruksjoner for å oppnå samme effekt.

Hva koster en oversettelse til thai?

Våre oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til thai er vår pris NOK 2,13 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T10:58:38.1247546Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo