Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Tagalog oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på oversettelser til og fra tagalog.

Oversettelser til og fra tagalog

Hurtigoversetter har i årevis levert kvalitetsoversettelser til og fra tagalog. Både privatpersoner og bedrifter velger oss for vår raske og profesjonelle håndtering av selv svært utfordrende tekster. Om du sender oss teksten din gir vi deg en gratis vurdering og et prisestimat innen én time!

Tagalog

Språket tagalog oppsto på Filippinene, og hovedspråket filipino bygger på tagalog-dialekten, men blandet med spanske og engelske lånord. Filipino og engelsk er de to offisielle språkene på Filippinene. Derimot brukes engelsk hovedsakelig i sentraladministrasjonen og næringslivet, i tillegg til i de fleste filippinske aviser. Tagalog ble først etablert som offisielt språk i 1987, etter mange språkreformer.

Rundt 25 % av befolkningen på Filippinene har tagalog som morsmål og majoriteten av innbyggerne har tagalog som andrespråk. Det finnes ingen pålitelige studier av dialektvariasjoner innenfor tagalog, men man regner likevel at det finnes fire hoveddialekter fordelt på de ulike regionene: nord, sentral (inklusiv Manila), sør og Marinduque.

2018-01-24T11:26:12.7672322Z
Frederique Blom
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Frederique en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo