Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Svensk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på dine svenske oversettelser.

Oversettelser til og fra svensk

Hurtigoversetter er godt etablert i Sverige med to lokale kontorer i Stockholm og Gøteborg. Vår tilstedeværelse betyr at vi har inngående kunnskap om de lokale forholdene og det svenske næringslivet. Det sikrer våre nordiske bedriftskunder de beste forutsetninger for å lykkes der. Så ta kontakt i dag og opplev selv hvor omfattende vårt nettverk av morsmålsoversettere med spisskompetanse innen et bredt spekter av fagfelt er.

Visste du at bedrifter og offentlige etater med jevnlig behov for oversettelser til og fra svensk kan kontakte oss en gunstig rammeavtale?

Hva koster en oversettelse til svensk?

Våre svenske oversettere jobber om kvelden og i helger. Noen trår til selv under høytidene. Siden vi i tillegg har morsmålsoversettere bosatt verden om, kan vi dra nytt av tidssonene. Det betyr altså at selv om du går og legger deg, så kan en av våre svenske morsmålsoversettere jobbe igjennom natta. Dette muliggjør rask levering. For oversettelse fra både norsk til svensk og omvendt er vår pris NOK 1,64 per ord. Prisen på oversettelser er basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes derimot faktorer som kan påvirke totalprisen opp (språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet) eller ned (større ordmengder og repetisjon).

Vi oversetter ikke bare teksten din – vi hjelper deg å lykkes!

Hurtigoversetter er kjent for å være fleksibel og løsningsorientert. Vårt motto er enkelt: Ingenting er umulig! Så enten du representerer en multinasjonal bedrift som ønsker hjemmesiden oversatt til «alle» verdens språk eller er en privatperson som trenger et vitnemål oversatt, så sørger vi for at oppdraget skreddersys ditt spesifikke behov.

Ta gjerne en titt på vår svenske nettside:

2018-04-25T12:43:13.1740205Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo