Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Sveitsisk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på sveitsiske oversettelser.

Oversettelser til og fra sveitsiske språk

Hurtigoversetter leverer oversettelser til alle sveitsiske språk og innen alle aktuelle fagfelt. Alle våre oversettere er profesjonelle morsmålsoversettere med lang erfaring og et høyt ekspertisenivå. De opererer med full diskresjon og alle har signert vår vanntette fortrolighetserklæring.

Sveitsiske språk

Sveits har hele fire offisielle språk; tysk, eller sveitsertysk, italiensk, fransk og retoromansk. Språkene kan grovt sett fordeles på de fire ulike landsdelene, selv om majoriteten av den sveitsiske befolkningen snakker tysk, fordelt på mange ulike dialekter. Sør i Sveits snakker de fleste italiensk, mens i vest går det stort sett i fransk. I øst har du Europas eneste retoromanske språk, selv om kun beskjedne 1 % av innbyggerne faktisk har dette språket som morsmål.

Kvaliteten ligger i detaljene

Det er lett å forstå at utenlandske aktører ofte har utfordringer med å navigere seg frem i denne språkjungelen. I forretningssammenheng er det ofte helt essensielt å ha en god og korrekt kommunikasjon mellom alle parter, og ofte er det ikke tilstrekkelig med et direkte oversatt dokument. Det har vi i Hurtigoversetter full forståelse for, og derfor sørger vi for at oversetterne vi velger har lokalkjennskap om området hvor teksten din skal brukes, i tillegg til inngående kunnskap om feltet det jobbes innenfor.

2018-01-24T11:26:01.1751691Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo