Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Slovakisk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på slovakiske oversettelser.

Oversettelser til og fra slovakisk

Hurtigoversetter har lang erfaring med å oversette til og fra slovakisk. Vi benytter oss utelukkende av profesjonelle oversettere med relevant ekspertise innenfor sine fagområder. I språkkombinasjonen norsk – slovakisk oversetter vi mange jobbrelaterte dokumenter, slik som søknader, kontrakter, attester, jobbinstruksjoner og lignende.

Det slovakiske språket

Slovakisk er et vestslavisk språk innenfor den indoeuropeiske språkfamilien. Det er offisielt språk i Slovakia og EU, men brukes også blant minoriteter i Tsjekkia, Ungarn og Serbia. Totalt snakker rundt 5,5 millioner mennesker slovakisk. Etter at Tsjekkoslovakia ble oppløst i 1993 har tsjekkisk og slovakisk blitt stadig mer selvstendige. Likevel kan en slovaker og en tsjekker fremdeles kommunisere med hverandre uten problemer.

Hva koster en oversettelse til slovakisk?

Våre oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til slovakisk er vår pris NOK 1,97 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:22:07.5305929Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo