Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Serbisk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på serbiske oversettelser.

Oversettelser fra og til serbisk

Hurtigoversetter har lang erfaring med å levere oversettelser til og fra serbisk. Vi benytter kun yrkesoversettere med relevant erfaring og ekspertise innenfor sitt fagområde. Våre 4.200 morsmålsoversettere kan derfor håndtere alle typer oppdrag raskt og effektivt.

Det serbiske språket

Serbisk tilhører den indoeuropeiske språkfamilien og er ett sørslavisk språk. Språket benytter både det kyrilliske og det latinske alfabetet, og skriftspråket er nært beslektet med nabospråkene bosnisk, montenegrinsk og kroatisk. Totalt snakker rundt 12 millioner mennesker serbisk. Vuk Karadžić er Serbias svar på Ivar Aasen, og på 1800-tallet skapte han et nytt skriftspråk basert på vest-serbiske dialekter. Det er dette språket som, etter oppløsningen av Jugoslavia i 1991, fikk status som offisielt språk i Serbia under navnet serbisk. Med sine 7 kasus og to potensielle alfabeter, er det lett å gå seg vill om man ikke har serbisk som morsmål. Heldigvis har Hurtigoversetter den nødvendige ekspertisen for å sikre god skriftlig kommunikasjon på serbisk, og er i tillegg svært effektive sammenlignet med andre aktører.

Hva koster en oversettelse til serbisk?

Våre serbiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til serbisk er vår pris NOK 1,80 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:21:27.8124837Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo