Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Russisk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på russiske oversettelser.

Oversettelser til og fra russisk

Hurtigoversetter har lang og omfattende erfaring med å oversette mellom norsk og russisk. Alle våre morsmålsoversettere har lang erfaring innen aktuelle fagfelt. Slik sikrer vi at alle oversettelser skreddersys etter din tekst, og at viktige hensyn ivaretas.

Det russiske språket

Russisk er det offisielle språket i Russland og var også riksspråket i det tidligere Sovjetunionen. Russisk er også offisielt språk i Hviterussland (hviterussisk), Kasakhstan (kasakhisk) og Kirgisistan (kirgisisk). Videre er språket ett av seks offisielle FN-språk. Etter år 1900 ble det utviklet en språklig standard for russisk, men det det finnes likevel mange varianter. Det varierer også hvordan språkregionene deles opp. Noen deler dialektene inn i nord og sør, andre inkluderer også den sentralrussiske dialekten. Dialektforskere i Russland deler imidlertid dialektene inn i enda flere varianter, men det standardiserte russiske språket bygger hovedsakelig på Moskva-dialekten. Det russiske alfabetet er den mest utbredte versjonen av det kyrilliske alfabetet, og består av 33 bokstaver.

Hva koster en oversettelse til russisk?

Våre russiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til russisk er vår pris NOK 2,13 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:20:26.7221005Z
Jens Tandberg
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Jens en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo