Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Prisberegning og rabatter

Ta kontakt ved spørsmål om priser og rabatter.

Prisberegning og rabatter

Hurtigoversetter tilbyr konkurransedyktige priser på oversettelser og andre språktjenester, uten at det går på bekostning av kvaliteten. Det er mulig takket være våre skreddersydde og kostnadseffektive løsninger og programvare som effektivt kutter unødvendige utgifter.
Slik sikrer vi at du som kunde får mest mulig for pengene, og at du alltid blir fornøyd med resultatet.

Faste, lave priser

Hurtigoversetter er en av få aktører i bransjen som opererer med faste, lave priser, slik at du selv kan beregne prisen på forhånd. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen, blant annet mengde (antall ord), språkkombinasjon, leveringsfrist og vanskelighetsgrad.

Våre oversettere og prosjektledere har erfaring med å håndtere alle slags oppdrag, og kan enkelt beregne en eksakt pris for din tekst.

Rabatter

Hurtigoversetter har mange fornøyde kunder som jevnlig benytter seg av tjenestene våre, og i mange tilfeller innebærer dette en prisreduksjon ved store eller hyppige prosjekter. Bedrifter kan kontakte oss for å inngå en gunstig rammeavtale. I tillegg gir vi alle nye bedriftskunder en velkomstrabatt ved første bestilling!

Det vil si at uansett om du kjenner oss godt eller er helt fersk i bransjen, så sørger vi alltid for at du får den beste kvaliteten til en god pris.

2018-01-24T10:58:19.5293162Z
Mogens Snedker
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Mogens en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo