PRESSEMELDING

Norsk flagg

Åpning av norsk oversettelseskontor

Oversettelsesbyrået Snelvertaler åpner kontor i Norge

Snelvertaler oversatt på norsk er: Hurtigoversetter. Oversettelsesbyrået Snelvertaler ble etablert i Almere, Nederland i 2001. Fem år senere er byrået blant de største i Nederland og Belgia. Etter åpningen i Norge er byrået aktivt i 10 land.

I Norge regner direktør Erwin Vroom med umiddelbar suksess. Konkurrentene vil han omseile ved å tilby kvalitetsoversettelser, hurtig og til en konkurransedyktig pris. Det kan han gjøre ved å bruke profesjonelle oversettere fra hele verden.

Kaprer Skandinavia

Erwin Vroom forventer at åpningen av Hurtigoversetter vil føre til en sterk kundevekst. Det spår han siden akkurat dét skjedde ved åpningen av Hurtigoversætter i Danmark og svenske Snabböversättare året før.

For å koordinere den norske utvidelsen har Snelvertaler per 1. oktober ansatt Mari Nygård i stillingen som prosjektleder for Norge.


Snelvertaler ble opprettet i 2001 og er aktiv i Storbritannia, Italia, Tyskland, Danmark, Sverige, Irland, Sveits, Østerrike, Belgia og nå Norge. Kjernevirksomheten er kvalitetsoversettelser, levert hurtig per e-post til en konkurransedyktig pris.


2018-12-27T08:39:45.9744312Z

Mogens Snedker
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Male83950
customer service
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo