Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Portugisisk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på portugisiske oversettelser.

Oversettelser til og fra portugisisk

Hurtigoversetter har lang erfaring med å oversette til og fra portugisisk. Vi benytter oss utelukkende av profesjonelle oversettere med relevant ekspertise innenfor sine fagområder. I språkkombinasjonen norsk–portugisisk oversetter vi mange forretningsrelaterte dokumenter for norske bedrifter. I tillegg bistår vi privatpersoner som trenger diverse dokumenter oversatt i forbindelse med arbeid eller etablering i Portugal og Brasil.

Det portugisiske språket

Portugisisk er et romansk språk som tilhører den iberomanske språkgruppen. Det er offisielt språk i Portugal og Brasil, i tillegg til i flere tidligere afrikanske kolonier. Totalt snakker rundt 200 millioner mennesker portugisisk. Det finnes mange variasjoner og dialekter, og portugisiske lånord finnes i mange språk over hele verden.

Hva koster en oversettelse til portugisisk?

Våre Portugisiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til portugisisk er vår pris NOK 1,48 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:18:42.5439649Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo