Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Portugisisk oversettelse

Kontakt oss i dag for et konkurransedyktig pristilbud på portugisiske oversettelser.

Oversettelser til og fra portugisisk

Hurtigoversetter har lang erfaring med å oversette til og fra portugisisk. Vi benytter oss utelukkende av profesjonelle oversettere med relevant ekspertise innenfor sine fagområder. I språkkombinasjonen norsk–portugisisk oversetter vi mange forretningsrelaterte dokumenter for norske bedrifter. I tillegg bistår vi privatpersoner som trenger diverse dokumenter oversatt i forbindelse med arbeid eller etablering i Portugal og Brasil.

Det portugisiske språket

Portugisisk er et romansk språk som tilhører den iberomanske språkgruppen. Det er offisielt språk i Portugal og Brasil, i tillegg til i flere tidligere afrikanske kolonier. Totalt snakker rundt 200 millioner mennesker portugisisk. Det finnes mange variasjoner og dialekter, og portugisiske lånord finnes i mange språk over hele verden.

Hva koster en oversettelse til portugisisk?

Våre Portugisiske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til portugisisk er vår pris NOK 1,48 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:18:42.5439649Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Olivier en e‑post

Det er utfordrende tider for mange av våre kunder, både nye og faste. Vi står klare til å tenke sammen med dere, for å finne gode og effektive løsninger for alle deres oversettelsesoppgaver, og holder åpent som normalt.

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo