Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

Persisk oversettelse

Kontakt oss i dag for mer informasjon og et attraktivt tilbud - vi hjelper deg gjerne!

Oversettelser til og fra persisk (farsi)

Har du behov for oversettelser til eller fra persisk? Da har du kommet rett! Hurtigoversetter tilbyr rimelige kvalitetsoversettelser til og fra persisk (farsi), innen en rekke ulike fagområder. Våre morsmålsoversettere har lang erfaring og ekspertise på sitt felt, og leverer alltid oversettelser av høy kvalitet. Samtidig sørger våre dyktige prosjektledere for et lavt prisnivå og rask levering.

Det persiske språket

Persisk, eller farsi, er det mest talte språket innenfor den iranske grenen av de indo-iranske språkene. Farsi stammer fra Iran, som tidligere ble kalt Persia, men er i dag mye brukt i Afghanistan. Persisk og varianter av persisk har offisiell status i Iran, Afghanistan (dari) og Tadsjikistan (tadjikisk). Persisk har blitt brukt i litteratur og vitenskapelige bidrag til den muslimske og vestlige verden omtrent så lenge en kan huske. Det har i tillegg hatt stor innflytelse på mange av nabospråkene, inkludert de tyrkiske språkene i Sentral-Asia, Kaukasus og Anatolia. Det har i mindre grad påvirket utviklingen av arabisk og andre mesopotamiske språk. Totalt snakker rundt 110 millioner mennesker en variant av persisk.

Hva koster en oversettelse til persisk?

Våre oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til persisk er vår pris NOK 2,46 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:18:11.5619677Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send May-Linn en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo