Hurtig
oversetter
Kundens behov – Vårt fokus
Kundens behov – Vårt fokus

oversettelser til og fra bulgarsk

Ta kontakt med oss for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg på best mulig måte. Lave priser og høy kvalitet

Oversettelsesbyrå for bulgarske tekster

La Hurtigoversetter hjelpe deg med oversettelser til og fra bulgarsk. Vi har mange års erfaring med å hjelpe både bedrifter og private.

Vi lover kvalitetsoversettelser til rimelige priser og med rask levering. Send filene dine til oss via e-post for å få et tilbud.

Nøyaktighet og kvalitet

Hurtigoversetter ansetter høyt kvalifiserte og spesialiserte oversettere med målspråket som morsmål. Vi har spesialiserte oversettere innen finans, jus, ingeniørfag og medisin.

Hvis du trenger å oversette en maskinmanual til bulgarsk kan du føle deg trygg på at oversetteren har den tekniske bakgrunnen som kreves. Har du behov for å oversette en økonomisk rapport til eller fra bulgarsk, ansettes en person med økonomisk bakgrunn.

Virksomhet i Bulgaria

Mange norske selskaper har etablert virksomhet i Bulgaria. Les mer på siden Forretninger i Bulgaria om tjenester vi kan tilby deg. Vi tilpasser oversettelsen basert på dine ønsker. Enten det er for privatpersoner eller bedrifter, en stor eller liten tekst - det spiller ingen rolle. Vi oversetter alle typer dokumenter for alle.

Hva koster en oversettelse til bulgarsk?

Våre bulgarske oversettere jobber kvelder og helger. Dette er mulig i og med at de er bosatt rundt omkring i forskjellige tidssoner, noe som gjør det mulig for oss å levere raskt. For oversettelse fra norsk til bulgarsk er vår pris NOK 1,80 per ord. Prisen på oversettelser er først og fremst basert på antall ord i teksten som skal oversettes. Det finnes likevel ulike faktorer som kan påvirke totalprisen i din favør, dette gjelder blant annet større ordmengder og repetisjoner. På den annen side kan i noen tilfeller språkkombinasjon, leveringsfrist og kompleksitet påvirke prisen oppad.

2018-01-24T11:00:39.1511062Z
Fatima Vangen
Vil du vite mer?

Still dine spørsmål direkte til denne spesialisten.

Send Fatima en e‑post
American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo